9 ταμεία στις 10 προτάσεις με μέσο όρο αποδόσεων 2.35! (βίντεο)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των αγώνων της ημέρας από το Matchmoney.com.gr

Το isports.gr σας δίνει 10 επιλογές από τον πρώτο ημιτελικό του Άνφιλντ απέναντι στη Λίβερπουλ και τη Ρόμα.  Δύο έτοιμα δελτία με αποδόσεις 3.70 και 5.00 αντίστοιχα στο κάτω μέρος του πίνακα. Επιλογές που στηρίζονται σε νίκη των κόκκινων του Κλοπ.  Φυσικά δεν ποντάρουμε όλες τις προτάσεις αλλά επιλέγουμε ότι μας αρέσει. Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε

Μια κατακόκκινη βραδιά με 9 ταμεία στις 10 προτάσεις με μέσο όρο αποδόσεων 2.35!

ΑγώναςΠρότασηΑπόδοσηΑποτέλεσμα
  Λίβερπουλ – Ρόμα  νίκη Λίβερπουλ     1.53              5-2
   Λίβερπουλ – Ρόμα πρόκριση Λίβερπουλ     1.45              5-2
   Λίβερπουλ – Ρόμαδοκάρι στον αγώνα     1.95        2 δοκάρια
  Λίβερπουλ – Ρόμα Σαλάχ να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή     1.75         δυο γκολ
  Λίβερπουλ – Ρόμα over 4,5 κάρτες     1.75         6 κίτρινες
  Λίβερπουλ – Ρόμα      πρώτη στα 3 κόρνερ και νίκη Λίβερπουλ     2.15  2-0 και 3-1 κόρνερ
  Λίβερπουλ – Ρόμα                         Λίβερπουλ να νικά από ημίχρονο      2.10       5-2  (2-0 ημίχ)
  Λίβερπουλ – Ρόμα                          κάρτα πριν το 28′ λεπτό     1.87          26′ λεπτό
  Λίβερπουλ – Ρόμα  Νίκη Λίβερπουλ, over 4,5 κάρτες, πρώτη στα 3 κόρνερ     3.70  6 κάρτες, 7-4 κόρνερ
  Λίβερπουλ – Ρόμα                    Νίκη Λίβερπουλ, over 4,5 κάρτες 

        κόρνερ το πρώτο δεκάλεπτο,  Σαλάχ να σκοράρει

     5.00  δεν βγήκε κόρνερ

      στο 10 λεπτο   

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

https://youtu.be/aqHU8VrH9pE

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΡΟΜΑ

***«Ανφιλντ» (54.074 θ.) Λίβερπουλ.
***Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ.
***Από τη Ρόμα αποκτήθηκε το καλοκαίρι ο μεγάλος φετινός σταρ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Εκανε τη μαγκιά της χρονιάς και με δύο νίκες απέκλεισε τη Μάντσεστερ Σίτι. Επιβλητικό 3-0 στο πρώτο παιχνίδι του Λίβερπουλ, νίκησε με καλό β’ ημίχρονο στο δεύτερο ματς 2-1. Νίκη που φανερώνει ξανά την ποιότητά της, τη διαφορά βάρους φανέλας με τους «σίτιζενς» και πλέον με την κλήρωση να της κάνει το χατίρι και να της φέρνει την πιο αδύναμη ομάδα των ημιτελικών, τη Ρόμα, πηγαίνει ολοταχώς για το 6ο!

Στο πρωτάθλημα έχει εξασφαλισμένη την τετράδα και τη συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Οπότε η γκέλα του Σαββάτου κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, το 2-2, περνά σε πολύ δεύτερη μοίρα.

«Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχει πολλά συναισθήματα. Μιλάω συνεχώς με παιδιά από τη Ρόμα, χθες για παράδειγμα μιλούσα με τον Τότι. Δεν θα είναι εύκολη για μένα η επιστροφή. Αγαπάω την ομάδα, αγαπώ την πόλη, αγαπώ τους οπαδούς και ξέρω ότι με αγαπούν κι αυτοί» είπε ο Σαλάχ, ο οποίος έφτασε τα 31 γκολ φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, χωρίς πάντως να είναι ιδιαίτερα καλός κόντρα στη Γουέστ Μπρομ.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

«Ο Μο πέρασε φανταστικές στιγμές στη Ρόμα, όμως θα καταλάβει γρήγορα ότι πλέον είναι αντίπαλοί του. Ζούμε όμορφες στιγμές, εάν δεν μπορείς να τις διασκεδάσεις και να περάσεις καλά τότε κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον εαυτό σου» είπε ο Κλοπ, ο οποίος κάλεσε τους οπαδούς να δημιουργήσουν εκ νέου τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο «Ανφιλντ».

Κανένα σημαντικό φρέσκο πρόβλημα. Εξέτισε μία αγωνιστική στην Ευρώπη ο κάπτεν Χέντερσον. Σταθερά εκτός οι χαφ Τσαν και Λαλάνα και ο στόπερ Μάτιπ.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Κάριους – Αλεξάντερ Αρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Τσάμπερλεϊν, Χέντερσον, Μίλνερ – Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ.

ΤΑΚΤΙΚΗ: Δεν έχει πρόσφατα προβλήματα ο Κλοπ, όπερ σημαίνει ότι δεν περιμένουμε και ιδιαίτερες εκπλήξεις στην 11άδα του. Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ θα είναι στην τριάδα της επίθεσης. Τσάμπερλεϊν και Χέντερσον οι δύο σίγουροι χαφ, την τρίτη θέση τη διεκδικούν Μίλνερ και Βεϊνάλντουμ. Ο Γκόμες είναι 100%, αλλά δύσκολα αλλάζει και η τετράδα της άμυνας.

Δεν έχει νικήσει το πρώτο ματς στους επτά τελευταίους ημιτελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης! Τελευταία της νίκη ήταν το 1984/85 όταν είχε νικήσει 4-0 τον Παναθηναϊκό.

Ο Σαλάχ έχει σκοράρει τις τέσσερις τελευταίες φορές που ξεκίνησε στην 11άδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέντε είχε σκοράρει μόνο ο Τζέραρντ το 2007/08.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΡΟΜΑ

Εκανε το απίθανο ανατρέποντας το 4-1 της Βαρκελώνης, το 3-0 του «Ολίμπικο» με την Μπαρτσελόνα ήταν «αριστούργημα». Και το πιο σημαντικό είναι ότι το άξιζε απόλυτα, καταφέρνοντας να μην κινδυνεύσει στο ελάχιστο. Βοηθήθηκε από το γρήγορο γκολ του Τζέκο (6’), ήταν πάντα πρώτη πάνω στην μπάλα ενώ η τακτική αλλαγή του Ντι Φραντσέσκο με το σχήμα με δύο φορ έκανε την Μπαρτσελόνα να ψάχνεται. Ντε Ρόσι και Μανωλάς τα άλλα δύο γκολ της ιστορικής πρόκρισης και η Ρόμα βρίσκεται σε ημιτελικό ευρωπαϊκού κυπέλλου για πρώτη φορά από το 1991.

Στο πρωτάθλημα παρά το εκτεταμένο ροτέισον έκανε την καλύτερη «εγχώρια» εμφάνιση στο τελευταίο διάστημα και επικράτησε 3-0 της ΣΠΑΛ. Εξαιρετική πρόβα ενόψει Λίβερπουλ και μπορούσε πολύ μεγαλύτερο σκορ, προηγήθηκε με αυτογκόλ, σκόραραν και οι Ναϊνγκολάν, Σικ.

Καταπληκτικό το κλίμα στη Ρόμα και προσμονή για τα μεγάλα ραντεβού με τη Λίβερπουλ, ήδη η ρεβάνς είναι sold-out και οι «τζαλορόσι» ονειρεύονται τον τελικό του Κιέβου. Και αν τις πρώτες μέρες μετά την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα τα λόγια ήταν φειδωλά, πλέον στη Ρόμα το πιστεύουν ότι μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος: «Και με την μικτή κόσμου να παίζαμε, εφόσον φτάσαμε στα ημιτελικά είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε τον τελικό. Η Λίβερπουλ είναι διαφορετική ομάδα από την Μπαρτσελόνα, έχει περισσότερη ένταση στο παιχνίδι της, πρέπει να παραμείνουμε συμπαγείς», ανέφερε ο Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

Από την πλευρά του ο μεγάλος πρωταγωνιστής του προημιτελικού με την Μπαρτσελόνα, Κώστας Μανωλάς, έστειλε το μήνυμα για την αναμέτρηση με τον καλό του φίλο, Μο Σαλάχ: «Δεν θα τον παίξουμε μαν-του-μαν. Σταματήσαμε τον Μέσι με ομαδική δουλειά, έτσι θα σταματήσουμε και τον Σαλάχ».

Στο αγωνιστικό εκτός είναι ο εξτρέμ Ντεφρέλ και ο μπακ Κάρσντορπ, απουσίες που δεν επηρεάζουν τα πλάνα του Ντι Φραντσέσκο.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-2-1): Αλισον – Φάτσιο, Μανωλάς, Ζουάν Ζεσούς – Φλορέντσι, Ντε Ρόσι, Στρόοτμαν, Κόλαροφ – Ουντέρ, Ναϊνγκολάν – Τζέκο.

Ο Ντι Φραντσέσκο καταλήγει στη διάταξη που χρησιμοποίησε στη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα, με τρεις στην άμυνα και τους Φλορέντσι, Κόλαροφ σε ρόλο μπακ/χαφ. Μία θέση διεκδικείται στην επίθεση, από τον εξτρέμ Ουντέρ και τον φορ Σικ.

Κόντρα στη Λίβερπουλ έχει πετύχει τη μοναδική της νίκη επί αγγλικού εδάφους (2001), ωστόσο έχει πάντα άσχημες αναμνήσεις: ήττα στον τελικό του Πρωταθλητριών το 1984, αποκλεισμός στο ΟΥΕΦΑ το 2001, ήττα-ισοπαλία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το 2002.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος έχει τρεις ήττες σε 10 ματς, το 4-1 από την Μπαρτσελόνα, το 2-1 από τη Σαχτάρ και το 2-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τελευταία 26 εκτός έδρας παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ! Το ρεκόρ το κρατάει η Σέλτικ με 30 (από το 2001 ως το 2016).

Ο Τζέκο έχει συμμετοχή σε έξι γκολ (5 γκολ/1 ασίστ) στα 8 τελευταία εκτός έδρας ματς. Σκόραρε, μάλιστα, δύο γκολ στις τρεις τελευταίες φορές που ξεκίνησε στο «Ανφιλντ» (με τη Σίτι, το 2012 και το 2015).

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet