Football League: Αναλύσεις αγώνων τελευταίας αγωνιστικής

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ MATCHMONEY.COM.GR

ΟΦΗ – ΣΠΑΡΤΗ

*** Ο ΟΦΗ με νίκη βγαίνει πρώτος. Βγαίνει και με ισοπαλία-ήττα αν δεν κερδίσει ο Αρης. Αλλαξαν τα δεδομένα μετά το νέο -3 σε Σπάρτη, Αναγ. Καρδίτσας. Η Σπάρτη με νίκη σώζεται. Σώζεται και με Χ αν δεν κερδίσει η Αναγ. Καρδίτσας, ακόμα και αν ηττηθεί αλλά θα πρέπει να χάσει η Αναγ. Καρδίτσας. Σε ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας (νίκη δική της και Αναγ. Καρδίτσας, ήττα Αιγινιακού) βγαίνει δεύτερη και σώζεται.

ΟΦΗ 

Δεν είχε υποχρεώσεις λόγω Αχαρναϊκού και Βέροιας. Τα χρειάστηκε παίζοντας εκτός έδρας κόντρα στον Καραϊσκάκη, από το 42΄ έχανε, αλλά με γκολ στο 80΄ και στο 91΄ πήρε την εκτός έδρας νίκη με 2-1, που τον κρατάει στην κορυφή και λογικά θα του χαρίσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή.

Φιέστα τίτλου, πανηγυρικό κλίμα, αλλά και ανησυχία, αφού τα οικονομικά προβλήματα δεν μπορούν να κρυφτούν κάτω από το χαλί

Μοναδικός απών ο κίπερ Δερμιτζάκης (-), που πάντως συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ώστε να συμμετάσχει στη φιέστα. Ετοιμοι οι μπακ Κοιλιάρας (15/1), μπακ Μονιάκης (6/0) και ο χαφ Οικονόμου (2/0).

Στα 2-3 γκολ τα πέντε από τα επτά τελευταία ματς.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΣΠΑΡΤΗ

Πηγαίνοντας μόλις με 13 παίκτες – εκ των οποίων δύο τερματοφύλακες- στη Δράμας ήταν φυσιολογικό να μην αντέξει, τελικά γνώρισε το διασυρμό με 7-0. Ηταν η τέταρτη ήττα στα οκτώ τελευταία ματς (2-2-4), εξακολουθεί με υπηρεσιακό ταξίδεψε στη Δράμα.

Το νέο -3 μοιάζει με ταφόπλακα στις ελάχιστες ελπίδες της. Θεωρητικά εξαρτάται από την ίδια η τύχη της, όμως από την άλλη πώς να πάρει αποτέλεσμα στο Ηράκλειο, αν τελικά δεν ηττηθεί η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ελλιπής και τώρα η αποστολή, που απαρτίζεται από 14 παίκτες, πάντα εκτός ο χαφ Μπουζούκης (8/0), ο κίπερ Γιακουμής (15/0) και ο επιθετικός Δεινόπαπας (7/0). Εξέτισαν οι αμυντικοί Νιάρος (26/0), Παναγιώτου (27/0) και ο χαφ Οικονομόπουλος (27/2), αλλά μόνον ο τελευταίος πείστηκε να ακολουθήσει την ομάδα στο Ηράκλειο.

Over 2,5 τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΑΡΗΣ

*** Με το νέο -3 που επιβλήθηκε στην Αναγ. Καρδίτσας και τη Σπάρτη άλλαξαν τα δεδομένα. Η Αναγέννηση Καρδίτσας σώζεται με νίκη και αν παράλληλα δεν κερδίσει η Σπάρτη. Σώζεται και με Χ αν χάσει η Σπάρτη. Σώζεται ακόμα αν κερδίσει τόσο αυτή όσο και η Σπάρτη και παράλληλα ηττηθεί ο Αιγινιακός, βγαίνει πρώτη στην τριπλή ισοβαθμία. Ο Αρης τερματίζει πρώτος μόνον αν νικήσει και δεν κερδίσει ο ΟΦΗ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η παραμονή της μετά την εύκολη εκτός έδρας ήττα με 4-1 από την Παναχαϊκή. Εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων κόντρα σε έναν αντίπαλο με πολλές απουσίες και ουσιαστικά χωρίς συγκεκριμένο κίνητρο. Εχει τρεις νίκες σε δεκαεπτά ματς (3-4-10).

Ακόμα και μετά το νέο -3, που επιβλήθηκε και στη Σπάρτη, μοιάζει φαβορί για την παραμονή. Θέλει τουλάχιστον το βαθμό προεξοφλώντας πως η σχεδόν παραδομένη Σπάρτη θα ηττηθεί στο Ηράκλειο.

Δεν τα κατάφερε τελικά ο φορ Κονέ (27/2). Εξέτισε ο αμυντικός Βατουσιάδης (8/0), εξακολουθεί τιμωρημένος ο χαφ Καρίκι (27/0), ούτε τώρα ο αμυντικός Ρουσάκης (23/0). Πάντα εκτός ο μεσοεπιθετικός Παπαευθυμίου (11/1).

Over 2,5 τα τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΑΡΗΣ

Εστησε πάρτι ανόδου στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του κόντρα στον Πανσερραϊκό ώστε να γιορτάσει την επιστροφή του στη Σουπερλίγκα, αν και δεν ήταν καλός τελικά επικράτησε με 2-0 επί του υποβιβασμένου αντιπάλου του που είχε τις περισσότερες και σημαντικότερες ευκαιρίες. Παίζει πάντως με πολλές αλλαγές.

Ο τεχνικός Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποχώρησή του μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, φαβορί να τον αντικαταστήσει ο Ισπανός Πάκο Ερέρα. Αναφύονται πάντως οικονομικά προβλήματα με οφειλές αρκετών μηνών στους παίκτες.

Τιμωρημένος ο μπακ Βαλεριάνος (25/0). Ούτε τώρα ο χαφ Μιλούνοβιτς (9/1), παραμένει απών ο τερματοφύλακας Αναγνωστόπουλος (12/0). Εξακολουθεί εκτός ο εξτρέμ Κάσσος (19/3), εκτός αποστολής έμειναν και οι Νέτο, Ούγκο Σόουζα, Τζανακάκης, Ντούνης και Νίκιτς.

No goal τα έξι από τα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

*** Μετά τα νέα δεδομένα και το νέο -3 σε Σπάρτη, Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Αιγινιακός ουσιαστικά έχει σωθεί. Υποβιβάζεται μόνον αν ηττηθεί και ταυτόχρονα η Αναγ. Καρδίτσας κερδίσει τον Αρη και η Σπάρτη τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Αδιάφορη η Παναχαϊκή.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Δεν πήρε τίποτα στο εξάποντο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη συνετρίβη με 5-1. Πλασματικό που έκλεισε το πρώτο ημίχρονο ισόπαλος με 1-1, η τάξη αποκαταστάθηκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο όταν δέχθηκε τέσσερα γκολ. Μετράει έξι νίκες στα είκοσι δύο τελευταία παιχνίδια (6-6-10).

Πήρε πολύ βαθιά ανάσα, ο φάκελός του εγκρίθηκε και δεν τιμωρήθηκε με νέο -3, εν αντιθέσει με τις βασικές ανταγωνίστριές του Σπάρτη και Αναγέννηση Καρδίτσας, πλέον θέλει ένα βαθμό για τη σωτηρία, που ίσως και να μην του χρειαστεί…

Εξέτισαν ο χαφ Πολύζος (21/1) και ο φορ Σοφιάνης (21/5), τιμωρημένος ο αμυντικός Ανδρικόπουλος (18/0), θα προφυλαχθεί ο μπακ Προσκυνητόπουλος (14/0). Λείπουν καιρό ο χαφ Αντωνιάδης (18/0) και ο εξτρέμ Παπαδόπουλος (22/4).

Αμφίσκορα τα τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, είχε απέναντί της μια ομάδα, που καιγόταν για βαθμούς, παρ΄ όλα αυτά αυτή έβγαλε διάθεση για τη νίκη κερδίζοντας εντός έδρας με 4-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας. Εχει πέντε νίκες σε δέκα ματς (5-3-2).

Τερματίζει στην τρίτη θέση, αλλά κυριαρχεί η φημολογία πως ίσως υπάρξει παράθυρο και τελικά βρεθεί στη Σουπερλίγκα!

Εξέτισε ο φορ Αποστολόπουλος (18/3), επιστρέφει ο μεσοεπιθετικός Γκίνο (22/0). Απών ο επιθετικός Μωραΐτης (29/14), που ενσωματώθηκε στην Εθνική Ελπίδων (20/0). Τιμωρημένος ο στόπερ Σωτηράκος (20/0), δεν υπολογίζεται ο μπακ Αγουρίδης (1/0), Ούτε τώρα ο κίπερ Βρονταράς (15/0), Σούλης (14/0), οι αμυντικοί Μακρυδημήτρης (16/1), Μπιτσάκος (2/0), οι χαφ Στεργίδης (20/2), Φουρλάνος (17/0) και οι φορ Βασιλείου (9/0), Ελευθεριάδης (20/4). Εχει μάθει πάντως να ζει με τόσα πολλά προβλήματα.

Αμφίσκορα τα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

*** Αδιάφορο. Ο Απόλλων Λάρισας παρά το νέο -3 δεν κινδυνεύει, έχει εξασφαλίσει προ πολλού την παραμονή ο Καραϊσκάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πλήρωσε με το χειρότερο τρόπο την επιλογή να αφήσει όλους τους βασικούς εκτός αποστολής και να παραταχθεί ουσιαστικά με τη δεύτερη ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Κισσαμικό, διασύρθηκε χάνοντας με 7-0 κι έγραψε μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του. Ηταν η έβδομη ήττα σε οκτώ ματς.

Πήρε βαριά τη συντριβή στον Κισσαμικό, στο τελευταίο παιχνίδι θα επιστρατευτούν και πάλι οι βασικοί σύμφωνα με την εξαγγελία του τεχνικού Νίκου Θεοδοσιάδη.

Εξακολουθεί τιμωρημένος ο στόπερ Σουλιώτης (4/0), εξέτισε ο μπακ χαφ Κουρτεσιώτης (27/0). Η ενδεκάδα πάντως θα είναι η καλύτερη δυνατή.

Τα τέσσερα από τα έξι τελευταία του παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας ολοκληρώθηκαν στο over 3,5.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

Σε ένα ελεύθερο παιχνίδι, επικράτησε εντός έδρας με 2-1 του Απόλλωνα Πόντου, αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 42΄. Αμφίρροπο το ισόπαλο πρώτο ημίχρονο (1-1, 12΄ / 15΄), ανώτερος στο δεύτερο, πέτυχε το γκολ της νίκης στο 48΄, έκτοτε έχασε και άλλες ευκαιρίες. Εχει επτά νίκες στα είκοσι πέντε τελευταία παιχνίδια (7-10-8).

Ικανοποίηση, αφού ολοκληρώνεται μια επιτυχημένη χρονιά, έχοντας εξασφαλίσει άνετα την παραμονή.

Πολλά προβλήματα. Εξακολουθεί στο ποινολόγιο ο έμπειρος χαφ Μακρής (29/4), τιμωρημένοι ακόμα οι χαφ Κόλινς (23/0), Καραγιαννίδης (30/0) και ο αμυντικός Παπανίκου (30/2), δεν υπολογίζεται ο φορ Λουκίνας (29/11), που ανακοινώθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, εξακολουθεί εκτός ο χαφ Μπεκατώρος (14/1). Πάντα απών ο βασικός κίπερ Μέλκας (24/0), ούτε τώρα ο αμυντικός Θεολόγου (25/0). Επιστρέφει ύστερα από πολύ καιρό ο μπακ-χαφ Μπουσινάκης (1/0).

Τα τέσσερα από τα έξι τελευταία του παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας ολοκληρώθηκαν στο 2-3 γκολ.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

*** Αδιάφορο. Ο Πανσερραϊκός έχει υποβιβαστεί, η Δόξα δεν έχει κάποιο στόχο.
*** Γειτονικό ντέρμπι.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

Αν και ήδη υποβιβασμένος κέρδισε τις εντυπώσεις παίζοντας εκτός έδρας κόντρα στον Αρη, έχασε μάλλον άδικα με 2-0. Δημιούργησε τις περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες της αναμέτρησης όμως υστέρησε στην αποτελεσματικότητα. Εχει μόλις τέσσερις νίκες σε είκοσι τρία παιχνίδια (4-5-14).

Ολοκληρώνει μια πολύ δύσκολη χρονιά, ακόμα πιο δύσκολη θα είναι η επόμενη. Οι παίκτες στη διάρκεια της εβδομάδας έδωσαν ένα ακόμα τελεσίγραφο προς τη διοίκηση, τελικά στο σημερινό αγώνα θα παρουσιαστούν δώδεκα κι ενώ τιμωρήθηκε με νέο -3.

Στο σημερινό αγώνα θα παρουσιαστούν δώδεκα παίκτες συν τον τραυματία χαφ Παπουτσογιαννόπουλο (20/3), που δεν μπορεί να αγωνιστεί. Γνωστός απών ο φορ Γκούρτσας (19/6), τιμωρημένος ο επιθετικός Κάκκο (16/2).

Στα 2-3 γκολ τα έξι τελευταία του παιχνίδια.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δεν έδειξε κανένα έλεος υποδεχόμενη την αποδεκατισμένη Σπάρτη, τη διέλυσε με 7-0 με απόλυτο πρωταγωνιστή το φορ Κουσκουνά, που σημείωσε πέντε γκολ. Μετράει εννιά νίκες στα δεκαέξι τελευταία παιχνίδια (8-3-4).

Σκέφτεται εδώ και καιρό και προσπαθεί να προγραμματίσει την επόμενη χρονιά βολιδοσκοπώντας προπονητές της Σουπερλίγκα. Αναμένει πάντως και την τιμωρία της για την γκάφα να χρησιμοποιήσει έξι ξένους παίκτες στο ματς με τον Αρη.

Ετοιμοι ο εξτρέμ Γεωργιάδης (9/1) και ο επιθετικός Ματσούκας (20/1), όμως έχουν προκύψει προβλήματα. Τιμωρημένος ο μπακ Βαλλιάνος (10/1). Αποκλείστηκαν ο χαφ Νατσιόπουλος (7/0) και ο πολύπειρος μπακ-χαφ Μπαϊκαρά (26/2), εκτός αποστολής έμειναν ο έμπειρος στόπερ Οστοϊτς (16/0) και ο μεσοεπιθετικός Κάσες (20/6), φρέσκο πρόβλημα και απών ο άρρωστος φορ Μαρκόπουλος (26/3). Ούτε τώρα ο στόπερ Ντιμιτρόφσκι (19/0), πάντα απών ο χαφ Τζόκιτς (7/0).

Over 3,5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet