Και το Παγκόσμιο Κύπελλο θα κατακτήσει ….

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

Δεν χρειάζεται να διαβάσει κάποιος εφημερίδες, περιοδικά και άρθρα για να καταλάβει ότι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το Μουντιάλ της Ρωσίας είναι η Βραζιλία και δίκαια. Η Σελεσάο έχει το πιο πλήρες ρόστερ στη διοργάνωση με διαφορά από την δεύτερη ομάδα.

Πληρέστερο ρόστερ, Τίτε και Νειμάρ 

Η βασική της ενδεκάδα απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις 3-4 κορυφαίες ομάδες του πλανήτη: 

i. Δύο από Ρεάλ Μαδρίτης (Κασεμίρο, Μαρσέλο),

ii. Δύο από Μπαρτσελόνα (Κουτίνιο, Παουλίνιο) 

iii. Δύο από Παρί σεν Ζερμέν (Νειμάρ, Τιάγκο Σίλβα)

iv. Δύο από Μάντσεστερ Σίτι (Γκάμπριελ Χέσους, Ντανίλο). 

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

Κάτω από τα δοκάρια έχει τον Άλισον, που πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με τη Ρόμα, στην άμυνα έχει παίκτες παγκόσμιας κλάσης, όπως οι Μαρσέλο, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα και Ντανίλο. Στο κέντρο έχει Κασεμίρο, Φερναντίνιο, Παουλίνιο, και στην επίθεση, οι Γουίλιαν, Νεϊμάρ, Γκαμπριέλ Ζεσούς, Κουτίνιο.  Και μόνο το γεγονός ότι στο πάγκο υπάρχουν οι Ντάγκλας Κόστα, Φιρμίνιο, Μαρκίνιος, Φελίπε Λουίς δείχνει το βάθος που έχει η ομάδα και τις πολλές εναλλακτικές λύσεις που έχει ο Τίτε. Τέσσερις παίκτες που σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι.

Στο πάγκο της από το 2016 ο Τίτε, ο προπονητής που συνέδεσε το παλιό με το νέο και χαρισματικό παίκτες. Ο Τίτε έδωσε στην ομάδα ισορροπία με το κλίμα στα αποδυτήρια να είναι ιδανικό και τους ποδοσφαιριστές να τον αγαπούν.  Όλοι υπό την ηγεσία του Νεϊμάρ.

Η κατάσταση του Νειμάρ και το γεγονός ότι μετά τον τραυματισμό του, ουσιαστικά έχασε την χρονιά του με την Παρί σεν Ζερμέν. Προετοιμάστηκε μόνο για το Πάγκοσμιο Κύπελλο της Ρωσίας χωρίς να έχει χάσει δυνάμεις στο δεύτερο κομμάτι της περυσινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο δρόμος για τον τελικό, oι διασταυρώσεις

Εξασφαλίζοντας την 1η θέση στον 5ο όμιλο θα βρεθεί στους 16 απέναντι στον 2ο του 6ου ομίλου με πιθανότερους αντιπάλους το Μεξικό ή την Σουηδία. Στα προημιτελικά πιθανός αντίπαλος είναι το Βέλγιο ενώ στα ημιτελικά η Γαλλία. Δεν βρίσκει μέχρι τον τελικό πουθενά στις διασταυρώσεις τις Γερμανία, Αργεντινή, Ισπανία, Πορτογαλία.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

Οι βασικοί της αντίπαλοι 

Οι βασικοί αντίπαλοι της Βραζιλίας έχουν σημαντικά κενά στο ρόστερ τους. Η Γερμανία στην επίθεση έχει τον 22χρονο Βέρνερ της Λειψίας και τον 32χρονο Γκόμεζ της Στουτγκάρδης. Η Αργεντινή έχει κενά σε άμυνα και κέντρο. Οι Μέσι, Ιγκουαίν δεν έχουν τους συμπαίκτες που θα τους πλαισιώσουν για να φτάσουν στο τίτλο. Ισπανία, Πορτογαλία έχουν παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστές (Ράμος, Ρονάλντο) αλλά υπάρχουν κενά και στις δύο. Τα δύο μεγαλύτερα εμπόδια στο δρόμο για το τελικό είναι η Γαλλία και το Βέλγιο. Δύο ομάδες με ποιοτικό ρόστερ που αναμένεται να δυσκολέψουν τους Βραζιλιάνους στα προημιτελικά και ημιτελικά αν τα αποτελέσματα εξελιχθούν φυσιολογικά.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

Συμπέρασμα

Όλοι θεωρούσαν ότι η Βραζιλία θα κατακτούσε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 που γινόταν εντός έδρας για αυτή. Αντ’ αυτού όχι μόνο δεν έφτασε στο τελικό αλλά ξεφτιλίστηκε με την 7αρα από την Γερμανία στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στο Μουντιάλ της Ρωσίας όντας αλλαγμένη ριζικά (μόνο ο Μαρσέλο ήταν στην ενδεκάδα το 2014) έχει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να πάρει εκδίκηση για την απώλεια του τίτλου πριν τέσσερα χρόνια στην έδρα της και να αποκαταστήσει την τάξη όντας η πιο βαριά φανέλα των Παγκοσμίων Κυπέλλων φτάνοντας στα 6 παγκόσμια Κύπελλα.  

Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Βραζιλία αποτελεί την πιο δυνατή πρόταση του isports.gr πριν την έναρξη του Μουντιάλ σε απόδοση 5.30.

 

Στιγμιότυπα από τα δύο τελευταία φιλικά της Σελεσάο με Κροατία και Αυστρία με το Νειμάρ να κάνει πλάκα στους αντιπάλους του.

https://youtu.be/89ZgxTkCKVE

η ενδεκάδα της Βραζιλίας στον ημιτελικό με την Γερμανία όπου γνώρισε τη συντριβή με σκορ 7-1

η ενδεκάδα της Βραζιλίας που αναμένεται να παρουσιαστεί στα γήπεδα της Ρωσίας, στο τελευταίο φιλικό στην Αυστρία