Βράβευση της Εθνικής ομάδας Boxe Savate από Τζανετέα (φωτογραφίες)

0
98

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας η Αντιπεριφερειάρχης Αδαμαντία Τζανετέα βράβευσε τους τέσσερις αθλητές της Εθνικής ομάδας Boxe Savate που κατέκτησαν μετάλλια υψώνοντας την γαλανόλευκη στο βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Βελγίου. Απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους:

– Βάθη Νικομάχη (χρυσό μετάλλιο στα 48 κιλά)

– Καρκαμπάση Σωτήριο (χρυσό μετάλλιο στα 33 κιλά)

– Ντούζα Ματέο (ασημένιο μετάλλιο στα 49 κιλά) και

– Χριστάκο Αλέξανδρο (2 ασημένια μετάλλια στα 33 και στα 36 κιλά).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παναγιώτης Καρράς, ο Διευθυντής της πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέτρος Νταλιάνης, ο υπεύθυνος φυσικής αγωγής Παναγιώτης Φλουτσάκος, οι ομοσπονδιακοί προπονητές Λυκούργος και Γιώργος Δρίτσας, οι διευθύντριες των σχολείων καθώς και οι γονείς των αθλητών.

Η κυρία Τζανετέα συνεχάρη τους νεαρούς αθλητές για τις επιδόσεις του σε παγκόσμιο επίπεδο λέγοντας ότι έκαναν όλους τους Λάκωνες υπερήφανους σηκώνοντας ψηλά την Ελληνική σημαία. Επίσης συνεχάρη τους ομοσπονδιακούς προπονητές Λυκούργο και Γιώργο Δρίτσα, τους διευθυντές των σχολείων των αθλητών καθώς και τους γονείς. Παρότρυνε τους μικρούς αθλητές να συνεχίσουν να ασχολούνται με τον αθλητισμό που καλλιεργεί ψυχή και σώμα και δημιουργεί ολοκληρωμένες προσωπικότητες με αξίες και ιδανικά. Τους ευχήθηκε να στοχεύουν ψηλά στην ζωή, πιστεύοντας στην εκπλήρωση των ονείρων τους και των στόχων τους.