Προτάσεις και αναλύσεις αγώνων Σαββάτου 7 Ιουλίου

Προτάσεις

Αποκλείστηκε η Βραζιλία που ήταν η βασική μας πρόταση για κατάκτηση του τροπαίου. Άτυχη στο χθεσινό αγώνα με το Βέλγιο και με ένα κάκιστο Νειμάρ έπεσε πάνω στο πολύ καλό Βέλγιο που στάθηκε τυχερό στο πρώτο του γκολ καθώς και στο δεύτερο ημίχρονο όπου οι Βραζιλιάνοι θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει.   Θέλει και τύχη πάνω από όλα για να περάσεις στην επόμενη φάση πόσο μάλλον στο υψηλότερο επίπεδο που οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι πολύ μικρές.  

Στα σημερινά πιστεύω ότι η Αγγλία μπορεί να νικήσει την Σουηδία από την κανονική διάρκεια του αγώνα και να πληρώσει απόδοση κοντά στο 2 ενώ η Ρωσία πιστεύω θα δυσκολέψει τους Κροάτες οι οποίοι απέναντι στους Δανούς δεν ήταν όσο καλοί έδειξαν στους προηγούμενους αγώνες. Πιθανή η παράταση στο Ρωσία – Κροατία, η ισοπαλία στο 3.20.  Στις κάρτες αξίζει η δυάδα over 3,5 και στους δύο αγώνες, πληρώνει 2.50.

Οι προτάσεις του isports.gr για τους σημερινούς αγώνες, καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε

ΑγώναςΠρότασηΑπόδοσηΈκβαση
               Δυάδα over 3,5 κάρτες      2.50
   Ρωσία – Κροατία       Ισοπαλία     3.20
   Σουηδία – Αγγλία        Αγγλία     2.00
           Κατάκτηση        Βραζιλία     5.30  χαμένο
Πρόκριση στο τελικόΚροατία6.50 cash out

Στους αγώνες νοκ άουτ είναι προτιμότερο το ποντάρισμα σε πρόκριση με την οποία μετρά και η διαδικασία της παράτασης και των πέναλτι. Δεν περιορίζεται η επιτυχία της επιλογής σου στη κανονική διάρκεια του αγώνα αλλά καλύπτεις παράταση και πέναλτι. Αξίζει ένα δελτίο με όσες προκρίσεις ομάδων πιστεύετε ότι θα περάσουν στους 8.

StoiximanNovibet, VistaBet.gr,

ΣΟΥΗΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ

ΣΟΥΗΔΙΑ

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία η ομάδα του Γιάνε Άντερσον και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να πετάξει εκτός διοργάνωσης την Ελβετία με 1-0 και να προκριθεί στους «8».

Μπορεί να μην είχε την κατοχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως ήταν εκείνη που έφτανε με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία και εκείνη που δημιούργησε περισσότερες προϋποθέσεις για γκολ, ενώ η άμυνά της για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν δυνατή. Το μοναδικό πρόβλημα είναι η δυσκολία στο σκοράρισμα, ωστόσο η υπομονή που έχει στο παιχνίδι, της επιτρέπει να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

StoiximanNovibet, VistaBet.gr,

Άπαντες είναι ευχαριστημένοι με την πορεία που διαγράφει η ομάδα. Ο ενθουσιασμός στις τάξεις της είναι μεγάλος, ενώ οι παίκτες της αγωνίζονται με τρομερή αυτοπεποίθηση.

«Πρέπει να έχουμε θάρρος και να μην φοβόμαστε όταν έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που μετά από πολλά χρόνια είναι ισάξια με εμάς», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 55χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου εν όψει του μεγάλου αγώνα.

Συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει ο βασικός, δεξιός οπισθοφύλακας, Μίκαελ Λούστιγκ (4/0), που είναι και η μοναδική απώλεια. Εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Λάρσον.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Ούλσεν – Κραφτ, Γκράνκβιστ, Λίντελεφ, Ούλσον – Κλόεσον, Ιεκνταλ, Σβένσον, Φόρσμπεργκ – Μπεργκ, Τόιβονεν

Ο σχηματισμός παραμένει ο ίδιος (4-4-2) όπως και σε κάθε παιχνίδι. Αναμένεται να γίνει ένα μικρό ροτέισον και να βάλει πιο ξεκούραστα πόδια. Ο Ούλσον που μπήκε ως αλλαγή, έδειξε πως μπορεί να συνεισφέρει και διεκδικεί και πάλι θέση βασικού αντί του Αουγκουστίνσον, ενώ ο Σβένσον θα ξεκινήσει και πάλι στην μεσαία γραμμή δίπλα στον Ιεκνταλ. Τον Λούστιγκ θα αντικαταστήσει ο αμυντικός της Μπολόνια, Ίεμιλ Κραφτ, ο οποίος πήρε ορισμένα λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι με την Ελβετία.

Στα πέντε τελευταία παιχνίδια μετρά 3 under 2,5, 4 No Goal.

8/12 No Goal στα προκριματικά.

Σε 11 παιχνίδια προηγήθηκε και κέρδισε στα 8.

ΑΓΓΛΙΑ

Σε ένα ματς – «σκάκι», φουλ στην τακτική, ήταν (συνεπικουρούμενη και από την απουσία του Χάμες) οριακά καλύτερη από την Κολομβία, ως η ομάδα με τη μεγαλύτερη δημιουργική διάθεση. Προηγήθηκε με πέναλτι του Κέιν στο 57’, επέτρεψε μόνο μία ευκαιρία (81’), αλλά τα «φαντάσματα» ξύπνησαν με την κεφαλιά του Μίνα στο 93’.

Της πήρε ένα τέταρτο να ξεπεράσει το «σοκ» της ισοφάρισης, έπαιξε μόνο άμυνα στο πρώτο μισό της παράτασης, πήρε όμως τα ηνία στο β’ και απείλησε δις. Στη διαδικασία των πέναλτι φάνηκε ισχυρή πνευματικά, απόρροια προφανώς της σχολαστικής τετράμηνης προετοιμασίας (με τη βοήθεια ψυχολόγου και ψυχομετρικών τεστ) για αυτό το ενδεχόμενο.

StoiximanNovibet, VistaBet.gr,

Ακόμα και το χτύπημα του Χέντερσον ήταν πολύ καλό, στάθηκε τυχερή σε αυτό του Ουρίμπε (δοκάρι) και οι Πίκφορντ, Ντάιερ ολοκλήρωσαν τη δουλειά, για την πρώτη νίκη στη «ρώσικη ρουλέτα» ύστερα από τέσσερις αποτυχημένες απόπειρες και την πρώτη πρόκριση σε νοκ-άουτ ματς από το 2006.

«It’s coming home!», τραγουδάει όλο το Νησί, μετά την πρόκριση στα προημιτελικά και τον εξορκισμό της «κατάρας» των πέναλτι, που υποδηλώνει ότι η ψυχολογική προετοιμασία της Αγγλίας για αυτό το τουρνουά είχε ορίζοντα την υπέρβαση. Το τραγούδι «It’s coming home», είχε γραφτεί ενόψει του Euro ’96, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την κατάκτηση του μοναδικού τροπαίου (Μουντιάλ 1966), αλλά 22 χρόνια μετά τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Τώρα, οι ευνοϊκές διασταυρώσεις (Κροατία ή Ρωσία αν ξεπεραστεί το εμπόδιο της Σουηδίας), έχουν εκτοξεύσει τον πήχη των προσδοκιών στις τάξεις των οπαδών.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ βέβαια, προσπαθεί να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την μπάλα στο έδαφος. Αν και μετά το ματς με την Κολομβία είπε ότι ο τρόπος της πρόκρισης ισχυροποιεί πνευματικά την ομάδα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Σουηδία, την οποία τα «λιοντάρια» έχουν νικήσει μόνο μία φορά σε οχτώ επίσημα ματς.

«Δεν έχουμε καθόλου καλό ρεκόρ εναντίον τους και νομίζω ότι ο λόγος είναι ότι πάντα τους υποτιμάμε. Εχουν τον τρόπο τους, είναι εξαιρετικά δύσκολο να παίζεις απέναντί τους. Θέλουμε πάρα πολύ να επαναφέρουμε την ομάδα σε έναν ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου ύστερα από 28 χρόνια, αλλά εκτός από αισιόδοξος πρέπει να είσαι και ρεαλιστής. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο μας και δεν κοιτάζουμε τίποτα πέρα από αυτό», δήλωσε ο 47χρονος τεχνικός.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζέιμι Βάρντι, που με εξαίρεση το ματς κόντρα στο Βέλγιο, χρησιμοποιείται ως αλλαγή. O επιθετικός της Λέστερ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Στο όριο καρτών είναι οι Χέντερσον, Λίνγκαρτ, Γουόκερ και Λόφτους-Τσικ.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-1-1): Πίκφορντ – Γουόκερ, Τζόουνς, Μαγκουάιρ – Τρίπιερ, Χέντερσον, Ντέλε Άλι, Λίνγκαρντ, Γιανγκ – Στέρλινγκ – Κέιν.

StoiximanNovibet, VistaBet.gr,

Δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι στην 11αδα του ο Σάουθγκεϊτ, που εκτός απροόπτου καταλήγει στη δοκιμασμένη συνταγή. Ερωτηθείς αν θα είναι στο βασικό σχήμα ο Ντέλε Άλι, τόνισε ότι είναι ένας από τους παίκτες που χάρη στη δημιουργική ικανότητα του μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμος στη διάσπαση της σουηδικής άμυνας.

Χωρίς νίκη σε νοκ-άουτ ματς από το 2006, έκτοτε 0-2-3 σε Μουντιάλ και Euro.

Εχει σκοράρει στα 18/19 τελευταία νοκ-άουτ παιχνίδια της για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σε επίσημο ματς νίκησε τη Σουηδία μόνο στο Euro 2012 (3-2). Στα υπόλοιπα 7 μετράει πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες (Euro ’92, πρ. Euro 2000).

ΡΩΣΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ

*** «Φιστ» (46.550 θ.), Σότσι. Εκεί έγιναν τα Ισπανία – Πορτογαλία 3-3, Βέλγιο – Παναμάς 3-0, Γερμανία – Σουηδία 2-1, Αυστραλία – Περού 0-2, Ουρουγουάη – Πορτογαλία 2-1. Βροχές χθες στο Σότσι, αυτό αναμένεται και σήμερα, αλλά πριν τη σέντρα. Καμία από τις δύο ομάδες δεν προπονήθηκε χθες στο γήπεδο της αναμέτρησης.
*** Διαιτητής: Σάντρο Ρίτσι (Βραζιλία). Εχει σφυρίξει τα Δανία – Γαλλία 0-0, Κροατία – Νιγηρία 2-0.

ΡΩΣΙΑ 

Το σχέδιο κόντρα στην Ισπανία έλεγε σφιχτή άμυνα και εκμετάλλευση των αντεπιθέσεων και των στημένων. Τα άσχημα ήρθαν μόλις στο 12’, όταν η ομάδα του δέχτηκε το αυτογκόλ ύστερα από εκτέλεση φάουλ. Κι όμως, παρότι η αντίπαλός της μονοπωλούσε την κατοχή μπάλας, εκείνη δεν παραδόθηκε στη μοίρα της.

Αρχισε σιγά σιγά να βγαίνει μπροστά, χωρίς να χάνει το σφρίγος της στα μετόπισθεν και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 41’ σε 1-1 με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Τζιούμπα, σε φάση από κόρνερ.

Η συνέχεια δεν ήταν εύκολη, αφού πιέστηκε, αλλά στην ουσία λίγο απειλήθηκε, ακόμη και στον έξτρα χρόνο της αναμέτρησης. Τα νούμερα έδειξαν πως οι τελικές προσπάθειες για γκολ ήταν 25-6 εις βάρος της, 9-1 εντός εστίας, με κατοχή μπάλας 74-26% (άλλαξε τρεις φορές λιγότερες πάσες), όμως εκείνη έτρεξε 146 χιλιόμετρα και οι Ιβηρες 137.

Ετσι, έστειλε το ματς στη διαδικασία των πέναλτι και εκεί έλαμψε ο MVP της αναμέτρησης, γκολκίπερ Ακινφέεφ με δύο αποκρούσεις στις εκτελέσεις των Κόκε και Ιάγο Ασπας, για να χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη με 4-3.

Διαλύοντας την προ Μουντιάλ έντονη αμφισβήτηση, αυτή είναι η πρώτη φορά που προκρίνεται ως αυτόνομο κράτος στους «8» του Μουντιάλ, τις άλλες τρεις δεν είχε περάσει καν τον όμιλο. Το 1986 αποκλείστηκε στους «16» από το Βέλγιο στην παράταση, το 1982 στην Ισπανία είχε πάει στις… 12 καλύτερες, μένοντας εκεί, ενώ το 1970 στο Μεξικό είχε πάρει το εισιτήριο κατευθείαν για τα προημιτελικά ύστερα από τους ομίλους.

StoiximanNovibet, VistaBet.gr,

Συνεπώς από το 1966 στην Αγγλία (όταν και είχε φτάσει στα ημιτελικά, στη μεγαλύτερη στιγμή της) είχε να κάνει πρόκριση σε νοκ άουτ φάση. Οι πανηγυρισμοί στις τάξεις της λογικό να είναι έξαλλοι, έχοντας στο μυαλό ως και την πορεία του Euro 2008 ως τα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου εκεί είχε αποκλειστεί από την Ισπανία.

Εξ ου και το σχόλιο του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ: «Ελπίζω τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ζωής μου να είναι μπροστά». Αν και προσπάθησε να ρίξει και τους τόνους: «Το ματς με την Ισπανία ήταν μια πολύ ωραία ιστορία για τη χώρα, αλλά τώρα πρέπει να την ξεχάσουμε. Δεν χρειαζόμαστε ευφορία, πολλές μεγάλες ομάδες αποκλείστηκαν, δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη στα νοκ όυτ. Η Κροατία είναι εντελώς διαφορετική από την Ισπανία, έχει την ίδια κλάση, αλλά παίζει αλλιώς».

Ταξίδεψε στο Σότσι ο βασικός αριστερός μπακ χαφ Ζιρκόφ, που τραυματίστηκε κόντρα στην Ισπανία, αλλά δεν αναμένεται να αγωνισθεί, χθες  γυμνάστηκε ατομικά. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τζαγκόεφ, που είχε πρόβλημα με την πλάτη του. Εξέτισε ο αναπληρωματικός μπακ Σμόλνικοφ.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Ακινφέεφ – Μ. Φερνάντες, Κουτέποφ, Ιγκνασέβιτς, Κουντριάσοφ – Ζόμπνιν, Κουζιάεφ – Σαμέντοφ, Γκολοβίν, Τσέρισεφ – Τζιούμπα.

Το μεγάλο δίλημμα του Τσερτσέσοφ είναι αν θα διατηρήσει το σχήμα των τριών στόπερ, που παρέταξε με την Ισπανία ή θα ξαναγυρίσει στο 4-2-3-1 της φάσης των ομίλων. Με τον Ζιρκόφ πρακτικά εκτός, ο Κουντριάσοφ θα πάρει τη θέση του στο σχήμα με τέσσερις αμυντικούς, εκτός αν προτιμηθεί με ανάποδο πόδι ο Σμόλνικοφ. Αν παίξουν τρία στόπερ, Κουντριάσοφ ή Γκράνατ θα συμπληρώσουν τους βασικούς δύο. Αν προτιμηθεί ο Γκράνατ και πάλι ο Κουντριάσοφ θα διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα, αλλά ως μπακ χαφ.

Δέχεται γκολ στα 13 από τα 14 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και φιλικά.

Στις τέσσερις παρουσίες της στο Μουντιάλ ως Ρωσία (όχι ως ΕΣΣΔ) έχει δώσει 13 ματς και έχει δεχτεί γκολ στα 11, δεν έχει σκοράρει σε τέσσερα.

Στο «Φιστ» η Ρωσία είχε παίξει φιλικό με το Βέλγιο τον Μάρτη του 2017, με σκορ 3-3.

StoiximanNovibet, VistaBet.gr,

Δεν έχει νικήσει ποτέ την Κροατία (0-2-1), ενώ έχει να καταγράψει νίκη σε 90λεπτο ματς Μουντιάλ επί ευρωπαϊκής ομάδας από το 1986.

ΚΡΟΑΤΙΑ

Η διοργανώτρια Ρωσία είναι το τελευταίο εμπόδιο για την Κροατία για να φτάσει στα ημιτελικά και να «ισοφαρίσει» έτσι την πορεία της ομάδας του 1998. Οι «βατρένι» στη χειρότερη εμφάνισή τους στη διοργάνωση επέζησαν του θρίλερ με τη Δανία, πήραν την πρόκριση στα πέναλτι με 3-2, χάρη στις τρεις αποκρούσεις του Ντάνιελ Σούμπασιτς. Το 1-1 του κανονικού αγώνα και της παράτασης γράφτηκε μόλις στο 4’, από στημένη μπάλα δέχτηκε το 0-1 (2’), άμεσα ισοφάρισε με τον Μάντζουκιτς.

Ελάχιστα πράγματα κατόπιν και από τις δύο ομάδες, η Κροατία έδειξε κουρασμένη αλλά και μπλοκαρισμένη από την σφιχτή τακτική της Δανίας, στο δεύτερο ημίχρονο και στην παράταση οι «βατρένι» έκαναν μόλις τρεις τελικές, σε αντιδιαστολή με τις 10 του πρώτου ημιχρόνου. Η μεγάλη ευκαιρία δόθηκε στο 117’ αλλά ο Μόντριτς αστόχησε στο πέναλτι. Στη «ρουλέτα» η Κροατία είχε και την τύχη υπέρ της, αφού βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση και δύο φορές βρέθηκε να «κυνηγά», στη διαδικασία των πέναλτι.

Στην Κροατία η ψυχολογία είναι ασφαλώς εξαιρετική και ο αντίπαλος στα προημιτελικά, πέραν από το πλεονέκτημα έδρας, δεν είναι από αυτούς που τρομάζουν.  Ετσι η αισιοδοξία είναι διάχυτη για την πρόκριση στα ημιτελικά, που θα σημάνει φυσικά και την ισοφάριση της πορείας της ομάδας του 1998 στα γήπεδα της Γαλλίας.

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς δεν θεωρεί την Κροατία φαβορί στον προημιτελικό, τονίζοντας και τον παράγοντα έδρα: «Ολη η χώρα είναι στο πλευρό της Ρωσίας, το 90-95 % των οπαδών στο γήπεδο θα είναι Ρώσοι και αυτό κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Δεν είμαστε το φαβορί αλλά θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται», είπε ο ομοσπονδιακός, η Κροατία αναμένεται να έχει την υποστήριξη 7.000 οπαδών της αλλά και της προέδρου της χώρας, Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάνοβιτς.

Αλλά στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Ντάλιτς τόνισε πως η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι Ρώσοι οπαδοί δεν πρέπει να απασχολεί τους παίκτες του: «Σαφώς και δεν μπορούμε να επιλέξουμε τον αντίπαλο, δεν έχει σημασία ποιον αντιμετωπίζουμε. Η ατμόσφαιρα θα είναι εκπληκτική αλλά δεν είναι πρόβλημα το ότι θα αντιμετωπίσουμε τη Ρωσία. Κάθε εβδομάδα οι παίκτες μου αγωνίζονται σε εχθρικές έδρες αλλά δεν επηρεάζονται».

StoiximanNovibet, VistaBet.gr,

Η Κροατία βρίσκεται από την Τρίτη στο Σότσι, προκειμένου να εγκλιματιστεί στις εκεί καιρικές συνθήκες, τις υψηλότερες θερμοκρασίες και τα ανεβασμένα επίπεδα υγρασίας. Ηταν κάτι που τόνιζαν στις δηλώσεις τους οι Κροάτες, ότι τους προβλημάτιζε, ωστόσο τα πράγματα δείχνουν να έχουν βελτιωθεί τις τελευταίες μέρες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο αναπληρωματικός χαφ Κόβατσιτς (151 λεπτά συμμετοχής) έβγαλε τον ώμο του στο ματς με τη Δανία, η συμμετοχή του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη, αν και επέστρεψε σε ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων. Φυσικά εκτός από το υπόλοιπο έχει τεθεί από την πρεμιέρα ο φορ Νικόλα Κάλινιτς. Στο όριο καρτών οι Ρέμπιτς, Μάντζουκιτς, Βρσάλκο, Τσόρλουκα, Πιάτσα και Γεντβάι, με μια κίτρινη κινδυνεύουν να χάσουν τον ενδεχόμενο ημιτελικό.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Σούμπασιτς – Βρσάλκο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς – Μόντριτς, Μπρόζοβιτς – Ρέμπιτς, Ράκιτιτς, Πέρισιτς – Μάντζουκιτς.

Κατά πάσα πιθανότητα ο Ντάλιτς θα επιβεβαιώσει τους έντεκα που ξεκίνησαν με τη Δανία (ίδια ενδεκάδα και με την Αργεντινή στους ομίλους), σε διάταξη 4-2-3-1. Οι Μόντριτς και Ράκιτιτς θα εναλλάσσονται στον ηγετικό ρόλο, στη μεσαία γραμμή πάντως ο Μπάντελι διεκδικεί τη θέση του Μπρόζοβιτς, που δεν ήταν ιδιαίτερα καλός με τους Δανούς. Από εκεί και έπειτα εναλλαγή θέσεων στις πτέρυγες για τους Ρέμπιτς και Πέρισιτς, με τον Μάντζουκιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Και τα 4 ματς της Κροατίας στο Μουντιάλ είναι στα 2-3 γκολ, όπως και τα 6 τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης ή χαρακτήρα.

Τα 9 από τα 11 τελευταία γκολ της Κροατίας σε τελική φάση Μουντιάλ έχουν σημειωθεί στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Κροάτες έχουν μοιράσει το σκοράρισμα στο Μουντιάλ, με 2 γκολ προπορεύεται ο Μόντριτς, από ένα έχουν σημειώσει οι Μάντζουκιτς, Πέρισιτς, Ράκιτιτς, Μπάντελι και Ρέμπιτς, ενώ υπάρχει και ένα αυτογκόλ.

StoiximanNovibet, VistaBet.gr,