Κάστρο Γερακίου: Έναρξη προετοιμασίας περιόδου 2018-19 και αγιασμός (φωτογραφίες)

Με τον καθιερωμένο αγιασμό που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 στο γήπεδο Γερακίου, ξεκίνησε και επίσημα η καινούρια ποδοσφαιρική  χρονιά για την ομάδα του χωριού μας, «Κάστρο» Γερακίου.

       Παρευρέθηκαν: οι ποδοσφαιριστές (μικροί και μεγάλοι),οι τρεις νεοαποκτηθέντες, Κώστας Κυριακόπουλος, Λεωνίδας Χριστάκης και Γιάννης Γραμματικάκης, ο νέος προπονητής κ.Δημήτρης Κουβούσης, το Δ.Σ. της ομάδας και γονείς.

        Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος  Καρίτσας και Καλλιθέας πατέρας Χρήστος Καρυδόγιαννης , λόγω απουσίας του δικού μας ιερέα. Στο τέλος μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας κ.Γιάννη Δρούσια ευχήθηκαν καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε ποδοσφαιριστές,προπονητή και διοικούντες.

       Μετά το πέρας του αγιασμού έγινε και η πρώτη προπόνηση για την αντρική ομάδα υπό το βλέμμα και τις οδηγίες του προπονητή.

     Εν κατακλείδι,  θα ήθελα με τη σειρά μου να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία, πολλά γκολ, αθλητική άμιλλα μεταξύ των ποδοσφαιριστών και να συγχαρώ το Δ.Σ. για τις καρποφόρες προσπάθειές του με αποτέλεσμα να υπάρχουν πάνω από 65 ποδοσφαιριστές στα τμήματα του «Κάστρου».