Σπάρτη: Λύση συνεργασίας με Χάδιαρη, Κολλιάκο. Δήλωση Χάδιαρη

Ένα από τα θετικά στοιχεία της φετινής πρώτης ομάδας της Σπάρτης ήταν ο αριθμός των Λακώνων που ήταν σε αυτή. Ανακοινώθηκαν από την ΠΑΕ πέντε Λάκωνες, οι Στέφανος, Ρασσιάς, Βαγγέλης Χάδιαρης, Κυριάκος Κολλιάκος, Θανάσης Σαραντόπουλος και Γιώργος Αρώνης.
Δυστυχώς δύο εξ’αυτών αποχώρησαν από την ομάδα, ο Κυριάκος Κολλιάκος για προσωπικούς λόγους και ο Βαγγέλης Χάδιαρης ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση στο isports:

Με αφορμή την δημοσίευση ενός άρθρου που αναφερεται στην αιτια αποχωρησης μου απο την ομαδα της Σπάρτης, κανω την εξης δημοσίευση: Ο λόγος που αποχώρησα από την Ομάδα ούτε οικονομικός ήταν ούτε τσακώθηκα με κανέναν.  Απλώς επέλεξα να συνεχίσω τις σπουδές μου καθώς ειναι προτεραιότητα μου.  Ολόκληρο το τεχνικό τιμ σεβάστηκε την επιθυμία μου και με αφήσαν να αποχωρήσω.  Αποχαιρέτησα την ομάδα την προηγούμενη Παρασκευή.  Δεν ήμουν ούτε στο φιλικό με την Παναχαϊκή ούτε με την Πελλάνα και δεν κατέβηκα από κανένα πούλμαν εξαγριωμένος! Eυχομαι καλη πορεια στην ομαδα της Σπαρτης, ευχομαι οτι καλυτερο στα παιδια και την επίτευξη των στόχων τους.

Συνεχίζεται η παραπληροφόρηση και τα ψευδή δημοσιεύματα από συγκεκριμένο site και ο Χάδιαρης μέσω του isports.gr αποκατέστησε την αλήθεια.