Αντίδραση Σκαφιδά για το ενδεχόμενο καθυστέρησης ολοκλήρωσης των εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Θέμα έχει προκύψει με το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης όπου μέσα στο Σεπτέμβριο ξεκίνησαν εργασίες αποκατάστασης των δυτικών κερκίδων οι οποίες ενδέχεται να το κρατήσουν κλειστό έως και τα μέσα ή τα τέλη Οκτωβρίου. 

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο Σπάρτη και Ένωση Πελλάνας Καστορείου θα αντιμετωπίσουν πολύ σοβαρό πρόβλημα αφού στην έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων σε Football League και Γ’ Εθνική θα αναγκαστούν να αγωνιστούν σε κάποιο άλλο γήπεδο, ίσως και εκτός Νομού Λακωνίας.   

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της Ένωσης Πελλάνας Καστορείου, Γιώργο Σκαφιδά, μας έκανε την εξής δήλωση:

Αν το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης δεν παραδοθεί σε εύκολο χρονικό διάστημα, θα επιστρέψουμε τα χρήματα που έδωσε ο Δήμος Σπάρτης στην ομάδα μας και θα δηλώσουμε ως έδρα κάποιο άλλο γήπεδο.

Συγκεκριμένα όσον αφορά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσης,το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης θα πρέπει να είναι διαθέσιμο στις 7 Οκτωβρίου για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον Αμβρυσσέα Διστόμου. Oι επόμενες εντός έδρας υποχρεώσεις περιλαμβάνουν άλλες δύο ημερομηνίες του Οκτωβρίου, την Κυριακή 21 και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στα πλαίσια της 4ης και 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Εκτός της Ένωσης Πελλάνας Καστορείου φυσικά θα υπάρχει θέμα και με τις άλλες ομάδες που θα αγωνιστούν στο συγκεκριμένο γήπεδο. Η Σπάρτη η οποία είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Football League με εντός έδρας αγώνα αν το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης δεν είναι έτοιμο τότε θα αναγκαστεί να αγωνιστεί εκτός Νομού Λακωνίας.