Οφρυδόπουλος: Πολύ σημαντική νίκη

0
12

Στη συνέντευξη τύπου, ο προπονητής της Παναχαϊκής, Οφρυδόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νίκη και τους 3 βαθμούς.

 «Για εμάς ηταν οριακό και δύσκολο παιχνίδι. Μετά το Χ με  τον Αιγινιακό και την ήττα από τον Ολυμπιακό, έπρεπε να κάνουμε τη πρώτη μας νίκη. Στο α΄ μέρος είχαμε συντριπτική κατοχή με 85-15 και ήμασταν καλύτεροι από το παιχνίδι με τον Αιγινιακό, πήραμε δευτέρες μπάλες κερδίσαμε μονομαχίες και δεν απειληθήκαμε καθόλου.Είχαμε άγχος, συνεχίσαμε να προσπαθούμε και στο β΄ ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι και από μια στατική φάση, πήραμε τη νίκη που ήταν πολύ σημαντική  για εμάς όπως και οι 3 βαθμοί. Πετύχαμε τη αμέσως καλύτερη συγκομιδή, που είναι μια νίκη και μια ισοπαλία ώστε να είμαστε κοντά στους πρωτοπόρους. Είμαστε νέα ομάδα, πέρσι το καλοκαίρι είχαμε σχεδόν ίδια ομάδα με την Γ΄ Εθνική όμως φέτος κάναμε τομή και πήραμε αρκετούς και καλούς παίκτες όμως θέλουμε το χρόνο μας  γα να βρούμε το κορμό μας. Κρατάμε τους 3 πολύ σημαντικούς  βαθμούς και κοιτάζουμε το παιχνίδι της Λάρισας”.

Σε ερώτηση για το πότε υπολογίζεται να  επιστρέψει ο Καρατσανάκοφ, ο Οφρυδόπουλος είπε: “Ο Αντον είναι πολύ καλός παίκτης, είναι τραυματίας και κάνει αποθεραπεία, Δεν ξέρω πόσο ακριβώς θα λείψει, αν θα είναι 2 ή 3 εβδομάδες αυτό είναι ιατρικό θέμα”.

Τους παίκτες της Παναχαϊκής εκπροσώπησε ο Θυμιος Αργυρόπουλος ο οποίος ειπε: «Συγχαρητήρια Σπάρτη αλλά και στους συμπαίκτες μου, αυτούς που έπαιξαν και αυτούς που ήταν στο πάγκο.  Θέλαμε τη νίκη για να έχουμε ψυχολογία και ορμή.  Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το ματς, δείξαμε πάθος θέληση ψυχή, είχαμε ευκαιρίες και πήραμε τη νίκη».