Σπάρτη: Κοίταξε στα μάτια την Παναχαϊκή.

Η Σπάρτη ηττήθηκε στα σημεία από την Παναχαϊκή στη Πάτρα στον τελευταίο αγώνα της 2ης αγωνιστικής. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αργυρόπουλου στο 82′ λεπτό της αναμάτρησης. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Τσερνίσοφ έδωσαν ένα δεύτερο θετικό δείγμα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος της Football League.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι Πατρινοί είχαν τον έλεγχο, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά κι έτσι δεν έχασαν κάποια μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. 

Το γκολ ήρθε για την Παναχαϊκή στο 82′, όταν ο Αργυρόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Αυτό το γκολ τελικά έκρινε και την αναμέτρηση, με τους Πατρινούς να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στο νέο πρωτάθλημα της Football League και τους Σπαρτιάτες να κρατούν την καλή εμφάνιση.

Επόμενος αγώνας για τη Σπάρτη εντός έδρας με τον Εργοτέλη στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής το Σάββατο 10 Νοεμβρίου.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος (46′ Πολίμος), Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Πλέγας (46′ Αργυρόπουλος), Παπατόλιος, Μαυριάς, Ελευθεριάδης, Κολ, Μωραΐτης (63′ Κυνηγόπουλος).   

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Κολτσίδας, Βλάχος, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Φραγκούλης, Βλαχομήτρος, Καινούργιος (57′ Αρώνης), Σαραντόπουλος (26′ Κωνσταντινόπουλος), Μαντζίρης (74′ Καψάσκης).