4ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου στη μνήμη του Οσίου Νίκωνος

0
10

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ

“ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΜΑΣ ΟΣΙΟ ΝΙΚΩΝΑ

ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ”

Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ & ΣΠΑΡΤΗΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΚΑΙ

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ ΣΟΥΝ

Τον 4ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ

ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΝΙΚΩΝΟΣ «ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ»

 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 18/11 και ώρα 11:00 το πρωί

Πληροφορίες διαδρομής: Η εκκίνηση θα δοθεί από τον Ιερό Ναό του Οσίου Νίκωνος. H διαδρομή του αγώνα είναι: Εκκλησία του Όσιου Νίκωνα – Αγίου Νίκωνος – Οδός των 118 – Αρχιδάμου – Όθωνος Αμαλίας – Αγίου Νίκωνος – Τερματισμός στην εκκλησία του Οσίου Νίκωνος. Η συνολική απόσταση της διαδρομής είναι 1.800 μέτρα.

filanthrwpikos

Ασφάλεια αγώνα:
Πάνω στη διαδρομή θα υπάρχουν εξειδικευμένοι άνθρωποι και διασώστες, ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα κατά την διάρκεια του αγώνα, όπου και όποτε χρειαστεί.

Κατηγορίες:
ΑΓΟΡΙΩΝ – ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ:
-ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΚΑΙ ΜΕΤΑ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ)
-ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2006 (ΓΥΜΝΑΣΙΟ)
-ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2003 (ΛΥΚΕΙΟ)
-ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΠΡΙΝ (ΑΝΩ ΤΩΝ 18)

Ιατρική κάλυψη:
 Πάνω στην διαδρομή του αγώνα θα υπάρχουν έμπειροι διασώστες. Επίσης για κάθε αθλητή ή αθλήτρια κάτω των 18 ετών υπεύθυνος για άδεια συμμετοχής στον αγώνα είναι ο γονέας .

Έπαθλα: 
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί ένα αναμνηστικό δίπλωμα. Μετάλλια θα δοθούν στους τρείς πρώτους άνδρες και στις τρείς πρώτες γυναίκες κάθε κατηγορίας.
  
Δηλώσεις συμμετοχής: Καρτελάκια θα δίνονται από τη Δευτέρα 12/11/2018 στον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάρτης (ώρες 10:00-14:00), στον Ιερό Ναό του Αγίου Νίκωνος (ώρες 8:00-12:00 και 17:00-18:00) και στο χώρο της εκκίνησης μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (ώρα 10:00).  

Φιλανθρωπική προσφορά: Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες κατά την εγγραφή τους  όπως προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας προκειμένου να δοθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη (για παράδειγμα  ένα κουτί γάλα, ένα πακέτο ζάχαρη, συσκευασμένα τρόφιμα) .

Απονομές: Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά το πέρας του αγώνα.