Σπάρτη: Προθεσμία για την αφαίρεση 6 βαθμών. Κάλεσμα στο κόσμο

0
8

Οι διοικούντες της Σπάρτης έχουν επανειλημμένως υποστηρίξει ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τις προσφυγές και ότι όλες οι οφειλές θα τακτοποιηθούν.

H Football League την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε την αφαίρεση των 6 βαθμών και την προθεσμία – 12 Νοεμβρίου – για να μην γίνει οριστική αυτή η αφαίρεση μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης:

“Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση των υπ.  αριθμ. 101/2018 & 103/2018 αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκαν στην ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ  & στη FOOTBALL LEAGUE την Δευτέρα 29/10/2018, και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών ( 3 ) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης των αιτούντων ποδοσφαιριστών ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΣΙΚΗ & ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ αντίστοιχα,  από την ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ αφαιρούνται έξι ( 6 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος. Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο. (άρθρο 24 παράγραφος 4 του Κ.Ι.Μ.Π.) αν η ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΑΟ προβεί στην εξόφληση των αιτούντων ποδοσφαιριστών μέχρι την 13-11-2018, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE”.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ που αναφέρεται στο γνωστό site που «πολεμά» την ομάδα της Σπάρτης:

Ανακοίνωση της ΠΑΕ

Για άλλη μια φορά δημοσιεύματα προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα μας. Ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους ότι το θέμα των προσφυγών λύεται ανά περίπτωση και στην ώρα του. Προφανώς αυτές οι ενέργειες του ιδιοκτήτη της ομάδος αλλά και της Διοίκησης κάποιους ενοχλούν .
Δύναμη μας όμως είναι η στήριξη των φιλάθλων και των φίλων της ομάδας . Καλούμε όλους σας στο γήπεδο το Σάββατο στις 15:00 να στηρίξετε την ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ στο δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΕΡΓΟΤΈΛΗ.
Η ομάδα μας γύρισε σελίδα και προχωρά δυνατά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League.