Ρεάλ Μαδρίτης: Επίκειται μεγάλη επιστροφή;

Μόλις ένα 24ωρο έχει περάσει από την αποχώρηση του Ζοζέ Μουρίνιο από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήδη αρχίζει να γίνεται έντονη κουβέντα για την ομάδα θα αποτελέσει το νέο σταθμό στην προπονητική καριέρα του “special one”.

Τα σενάρια είναι αρκετά, ωστόσο το πιο εντυπωσιακό το έφερε στο φως της δημοσιότητας η “El Pais”, με την ισπανική πολιτική εφημερίδα να αποκαλύπτει πως στο μυαλό του Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ηδη ωριμάσει η ιδέα της επιστροφής του Πορτογάλου στο “Μπερναμπέου” και ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν αρχίσει τις επαφές από τον περασμένο Οκτώβριο με τον Ζόρζε Μέντες ώστε να ανοίξει ο δρόμος για το μεγάλο deal.

Ναι μεν οι “μερένγκες” υπέγραψαν πρόσφατα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σαντιάγο Σολάρι μέχρι το 2021 όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα, οι άνθρωποι της Ρεάλ θεωρούν πως ο Μουρίνιο είναι ιδανική λύση για να κουμαντάρει τα αποδυτήρια της ομάδας, έχοντας επίσης στο μυαλό τους πως στην τριετία που έμεινε στον πάγκο έφτασε τρεις φορές μέχρι τα ημιτελικά του Champions League.

To εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως η αρχική πρόταση των 15.000.000 ευρώ απορρίφθηκε από τον μάνατζερ του Μουρίνιο, με την Ρεάλ να επιμένει ωστόσο και να καθιστά σαφές πως είναι διατεθειμένη να προσφέρει μέχρι και 20.000.000 ευρώ ετησίως στον Πορτογάλο για να τον πείσει να αναλάβει.

Την ίδια ώρα έχουν δοθεί διαβεβαιώσεις πως ο 55χρονος Πορτογάλος τεχνικός θα αναλάβει εν λευκό το μεταγραφικό σχεδιασμό, με τους “μερένγκες” να επιθυμούν πάντως να αρχίσει η συνεργασία με τον Μουρίνιο από τον Ιούλιο του 2019 και όχι νωρίτερα, για να μην πληρώσουν ρήτρα αποζημίωσης 5.000.000 ευρώ στην… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει η “El Pais”, υπέρ του Πορτογάλου έχουν ταχτεί αρκετές από τις βεντέτες της Ρεάλ καθώς και μέλη της διοίκησης του μαδριλένικου συλλόγου, την ωρα που οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Ίκερ Κασίγιας με τους οποίους είχε άσχημες σχέσεις στην πρώτη θητεία του, βρίσκονται σε άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες…

ΠΗΓΗ: sport24.gr