Τριακόσιοι: Είμαστε πολλοί και ο ένας κάνει τη ζημιά. Σελίδα πειρατεία απάτη

0
80

Το διαδίκτυο, τα κοινωνικά δίκτυα, το facebook έχουν πολύ μεγάλη δύναμη.  Κάποιοι την συγκεκριμένη δύναμη την χρησιμοποιούν για καλό σκοπό μέσα από πραγματικά προφίλ και κάποιοι για κακό, για ατομικό τους συμφέρον ή για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη. Οι δεύτεροι μάλιστα κρύβονται πίσω από ψεύτικα προφίλ.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Σπάρτης Τριακόσιοι – οι οποίοι βρίσκονται κοντά σε κάθε αγώνα της ομάδας – έπεσαν θύμα μιας πειρατικής σελίδας απάτης όπως χαρακτηρίζουν στην ανακοίνωσή τους που διαχειρίζεται και αντιπροσωπεύει ένα άτομο το οποίο μάλιστα μπορεί να μην έρχεται καν να παρακολουθήσει τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας!

Η ανακοίνωση των τριακοσίων:

“300” ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ…. ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ-ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ-ΑΠΑΤΗ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ !!!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να επισκεφθείτε την επίσημη και πραγματική σελίδα των Τριακοσίων

Σαν isports.gr προτείνουμε σε όσους χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα να επιβεβαιώνουν τον χρήστη ο οποίος πραγματικά γράφει πίσω από ένα προφίλ.

Μεγάλη προσοχή γιατί η παραπληροφόρηση μπορεί να οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα.  Οι μάσκες πέφτουν αργά ή γρήγορα για όλους …

Πρόσφατα μάλιστα επειδή υπήρχαν υποψίες για παραπληροφόρηση μέσω της συγκεκριμένης σελίδας, τo isports.gr μέσω σχολίου ρώτησε ποιος διαχειρίζεται την σελίδα και έσβησαν το μήνυμά μας και μας μπλόκαραν γενικά από την συγκεκριμένη σελίδα.

Διαβάζοντας τις περιγραφές αγώνων στη συγκεκριμένη σελίδα – τις οποίες αντιγράφουν από αθηναϊκά site, όπως του τελευταίου εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα καταλαβαίνει κάποιος εύκολα ότι αυτός που δημοσιεύει έχει να πατήσει αρκετό καιρό το πόδι του στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Το απόσπασμα όπου γράφει συνέχεια για την Κέρκυρα και τους Φαίακες χωρίς την παραμικρή αναφορά στη Σπάρτη!

Η Κέρκυρα ήταν πολύ καλή και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 και να μειώσει στους 6 τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Βόλο. Οι «Φαίακες» αναζήτησαν το γρήγορο γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρει. Η μεγάλη φάση βέβαια έλειπε από το παιχνίδι και το 0-0 έμεινε στα πρώτα 45 λεπτά.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Κέρκυρα κατάφερε κι έφτασε στο γκολ. Στο 54′ ο Κόντος σέντραρε και ο Μότα με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1. Είκοσι λεπτά αργότερα, οι Επτανήσιοι… τέλειωσαν και την αναμέτρηση όταν μετά από ατομική προσπάθεια του Τουράμ έφτασαν στο 0-2. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Σπάρτη ήταν να μειώσει στο 91′ με τέρμα του Τιεντσέ.

Δείτε φωτογραφίες από την σελίδα απάτη με ονομασία 300-Σύνδεσμος Φιλάθλων Π.Α.Ε. Σπάρτης