Απόλλων Ξηροκαμπίου: Εκτός έδρας νίκη επί του Ατρομήτου Συκέας. Κάλεσμα για Αμυκλιακό.

Με νίκη συνέχισε τη πορεία της η ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Λακωνίας.

Συγκεκριμένα τη Κυριακή 3/2 στο γήπεδο της Συκεάς ο Απόλλωνας Ξηροκαμπίου φιλοξενήθηκε από τον τοπικό Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής ημέρας. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγώνα με τον Απόλλωνα να παίρνει το προβάδισμα στο 25ο λεπτό όταν ο Διαμαντάκος πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του από τη δεξιά πλευρά και ύστερα από σέντρα ο Κατσιαφούρος με μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της αντίπαλης ομάδας και κατέληξε στα δίχτυα.

Το 0-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας είχε την υπεροχή των κινήσεων αφού δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ και στο 70 κατάφερε να σκοράρει ο Διαμαντάκος με κεφαλιά και έκανε το 0-2 το οποίο ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.
Με τη νίκη αυτή η ομάδα μας ανέβηκε στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς όσους και ο δεύτερος Μολαϊκός.

Για την 13η αγωνιστική, η οποία αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών και θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στο Ξηροκάμπι το Σάββατο 9/2 και ώρα 3:00μ.μ. τον Αμυκλιακό. Καλούμε τους φίλους της ομάδα μας να στηρίξουν για ακόμα μια φορά το σύλλογο και τους αθλητές μας στον αγώνα αυτό.