Α.Ε. Σπάρτη BC: Εκδήλωση κοπής της πίτας (φωτογραφίες)

0
370

Εκδήλωση κοπής πίτας

Σε μια ζεστή οικογενειακή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Μενελάϊον η Αθλητική Ένωση Σπάρτη B.C. και η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα, Σπάρτη B.C., έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Στην εκδήλωση στην οποία παρουσιάστηκε και η εμφάνιση της γυναικείας ομάδας, παρευρέθηκαν επίτιμοι καλεσμένοι, αθλήτριες και αθλητές, γονείς, παράγοντες και πολλοί φίλοι και φίλες.

Η διοίκηση της Α.Ε. Σπάρτη BC σας εύχεται μια καλή αθλητική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!

Ευχαριστούμε για την βοήθειά τους, το ξενοδοχείο Μενελάϊον, τον Δημήτρη Σοφό – Sofos technologies, τον Γεωργακάκο Βασίλειο, τον Βεκράκο Δημήτριο, το Spirto Coffee Bar, τις εταιρείες Τσικάκης Γιαννόπουλος και Πανταζόπουλος Τσούβαλης. 

Ευχαριστούμε τον κ. Βιρβίλη για την ιατρική βοήθεια και για την ασφάλιση των ομάδων μας και τον φυσιοθεραπευτή κ. Κατσίχτη.

Ήττα για τους άνδρες, νικηφόρα πρεμιέρα για τις γυναίκες

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου το ανδρικό τμήμα της Α.Ε. Σπάρτης BC στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Α2′ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ηττήθηκε στο Βλαχιώτη από τον Λάκωνα ΑΓΟΝ Γυθείου με σκορ 60-40.

Η γυναικεία ομάδα, Σπάρτη BC, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στη παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα γυναικών ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ επικράτησε 46-36 εκτός έδρας του Α.Ο. Καλαμάτα 1980.

οι φωτογραφίες από το e-sparti.gr