Oι ενδεκάδες της μάχης της Τούμπας!

StoiximanNovibet

Oι αρχικές ενδεκάδες της μάχης της Τούμπας που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον πρωταθλητή!

Oλυμπιακός: Σα, Τοροσίδης, Βούκοβιτς, Σισέ, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Νάτχο, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Φορτούνης, Γκερέρο.

StoiximanNovibet

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάχοβ, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Άκπομ.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Crash test τίτλου με 360+ στοιχήματα στο Stoiximan.gr

 

H πιο μεγάλη ώρα για τον τίτλο είναι το απόγευμα της Κυριακής (10/2, 19:30) στην Τούμπα! Δείτε το infographic του Stoiximan.gr για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

 

Το απόλυτο ντέρμπι τίτλου καθηλώνει τους ποδοσφαιρόφιλους στην Ελλάδα αυτήν την Κυριακή (10/2, 19:30) με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται με τη διαφορά στο +6 για τον δικέφαλο του βορρά ο οποίος με νίκη αγκαλιάζει το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια. Αντίστοιχα οι ερυθρόλευκοι αν περάσουν από τη Θεσσαλονίκη, μειώνουν στους 3 βαθμούς και βάζουν “φωτιά” στη μάχη του τίτλου.

StoiximanNovibet

Για τη σπουδαία αναμέτρηση, το Stoiximan.gr έχει ετοιμάσει πάνω από 360 ειδικά στοιχήματα που αφορούν μεταξύ άλλων τους σκόρερ, τον αριθμό των καρτών και τα κόρνερ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχήματα που αφορούν τα δοκάρια, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει ήδη 10 στο πρωτάθλημα (έναντι δύο του ΠΑΟΚ), τα τρία εξ’ αυτών ο Αχμέντ Χασάν. Το Stoiximan.gr μάλιστα προσφέρει σε ενδιαφέρουσα απόδοση το ενδεχόμενο να έχει δοκάρι ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της Τούμπας, όπως επίσης και το ενδεχόμενο να έχει δοκάρι ο Αιγύπτιος επιθετικός της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

 

Στο… μέτωπο των καρτών, ο Λέο Μάτος έχει ήδη δεχθεί 7 φορές την κίτρινη κάρτα στις 19 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με τους Βιεϊρίνια και Σάκχοφ να ακολουθούν από πέντε έκαστος για τον ΠΑΟΚ. Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, οι Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Βούκοβιτς και Φορτούνης έχουν δεχθεί από τέσσερις κίτρινες ο καθένας. Το Stoiximan.gr έχει αποδόσεις για κάθε παίκτη των δύο ομάδων για το αν δεχθεί κίτρινη, κόκκινη ή την πρώτη κάρτα, με την απόδοση να δεχθεί την πρώτη κάρτα του ντέρμπι ο Λέο Μάτος να είναι ελκυστική.

StoiximanNovibet

Δείτε το infographic με τη σύγκριση των ομάδων μετά από 19 αγωνιστικές:

 

 

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με Super Derby προσφορά* και κορυφαία ειδικά στοιχήματα!

Η αγωνιστική δράση κορυφώνεται για το μήνα Φεβρουάριο στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ευρώπης. Μεγάλα παιχνίδια διεξάγονται ακόμα μια ημέρα, μόλις λίγες ώρες πριν την επανέναρξη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με τη φάση των «16» στο Champions League και την αντίστοιχη των «32» στο Europa League.

Super Derby προσφορά* για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Το ντέρμπι που κλέβει την παράσταση για το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας δεν είναι άλλο από αυτό της Τούμπας. Στις 19:30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην έδρα του τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς με τεράστια βαθμολογική σημασία για αμφότερες τις ομάδες. Οι γηπεδούχοι θέλουν στη χειρότερη περίπτωση να παραμείνουν στην πρώτη θέση με το «μαξιλαράκι» των 6 πόντων από τους «ερυθρόλευκους», ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να μειώσουν τη διαφορά από τον πρωτοπόρο «δικέφαλο» στους 3 βαθμούς.

StoiximanNovibet

Κορυφαία ειδικά στοιχήματα για το ντέρμπι της Τούμπας

Συναρπαστικούς αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα και στην ισπανική La Liga. Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής διεξάγονται 4 ματς την Κυριακή. Ξεχωρίζουν τα 3 από αυτά τα παιχνίδια. Στις 17:15 η Βαλένθια φιλοξενεί στο Μεστάγια τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ στις 19:30 η Σεβίλλη κοντράρεται στο Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν με την Εϊμπάρ. Ο επίλογος γράφεται στις 21:45 με τον αγώνα Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα.

Ισπανικό παρολί σε ενισχυμένη απόδοση

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσία

StoiximanNovibet