Σπάρτη: Ερωτήματα Κουράκου προς τους διοικούντες

0
83

Ένας άνθρωπος που βρίσκεται όλα τα χρόνια κοντά στην ομάδα της Σπάρτης, ο Νίκος Κουράκος, που έχει υπηρετήσει από διάφορες θέσεις, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος από το 2002 έως το 2005 θέτει τα εξής ερωτήματα στους διοικούντες:

Πέρασαν ήδη 48 ώρες από την γκάφα της Κρήτης που σπρώχνει στα τάρταρα την ομάδα και μια επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα δεν υπάρχει.
Αντιθέτως ο καθένας βγαίνει και λέει όποιο σενάριο τον βολεύει για να μπορεί να κυκλοφορεί στη πόλη με ψηλά το κεφάλι και άλλοι δέχονται λάσπη. 
Υπάρχουν ονομαστικές καταγγελίες για έλλειψη διοίκησης και μη θεσμικούς στην ομάδα (Κο Τσιριμπή) ενώ θεωρείται θεσμικός ο προκάτοχος της θέσης (Κος Νικόλαρος)?
Σαφέστατο το λάθος στη Κρήτη από το τιμ (προπονητικό και μη) αλλά μη ξεχνάτε κύριοι ότι η ομάδα στερείτε στον αγώνα και γυμναστή και φυσιοθεραπευτή και γιατρό (εκτός από τους εντός έδρας που καλύπτει την θέση ο επί ετών εθελοντής ΜΑΡΙΟΣ ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ ) και ακόμα βοηθό προπονητή (ο Κος Αποστολάκος ειναι προπονητής τερματοφυλάκων)
Αν υπήρχαν στην αποστολή όλοι αυτοί (μιλάμε για επαγγελματική ομάδα) σίγουρα πιστεύω δεν θα γινόταν το λάθος.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κε ΧΡΗΣΤΟΥκαι Κε ΠΟΛΟΛΕ πότε περιμένετε να μιλήσετε και να απαντήσετε με στοιχεία για όσα σας επισυνάπτουν δημοσίως και για το ρόλο σας στην ΟΜΑΔΑ?
Να μιλήστε για τους “συνεργάτες σας” που έτρεχαν την ομάδα και η οποία κατά τη δήλωση του Κου ΤΣΙΡΙΜΠΗ δεν έχει ούτε ρούχα αποστολής και πολλά ακόμα θα προσθέσω εγώ.
ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ