Σπάρτη: Αποκαλύψεις και ερωτήσεις που ακούστηκαν στην εκπομπή “Ενημέρωση Τώρα” (βίντεο)

0
134

Το isports.gr κατέγραψε τις αποκαλύψεις που έγιναν καθώς και οι ερωτήσεις που ανταλλάσσουν μεταξύ τους Βουδούρης, Χατζάκος.

Βουδούρης, Χατζάκος μίλησαν στον Λάμπρο Λαμπρόπουλο σε εκπομπή της Δημοτική Αγορά της Λακωνίας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε την εκπομπή 

Τα ακόλουθα έχουν ειπωθεί στην ανωτέρω εκπομπή της Δημοτικής Αγοράς της Λακωνίας από την χρονική στιγμή 1:03:40 έως την χρονική στιγμή 18:40.

Οι ισχυρισμοί του Δημήτρη Βουδούρη

Αγαπάω την ομάδα, για αυτό και έκανα την διαδικασία να πάρω τις μετοχές, είχα όλη την καλή διάθεση να πάρω τις μετοχές και ακόμη την έχω. Άσχετα αν κάποιοι μας θεωρούν βλάκες και αυτοί είναι πιο έξυπνοι.

1. Έμειναν έξω τρεις βασικοί παίκτες, οι βασικοί παίκτες, έλληνες, δεν υπάρχει κάποιος λόγος ούτε τραυματισμού, ούτε τιμωρίας.  Ο λόγος που ειπώθηκε στο παρασκήνιο, μαθαίνω ότι συμβαίνει στην ομάδα, γιατί είμαι ο βασικός μέτοχος όπως μπορείτε να δείτε στο ΓΕΜΗ. Η μόνη απάντηση που δόθηκε από μη θεσμικό, γιατί όλοι μη θεσμικοί είναι ότι μιλήσατε. Για ποιον λόγο μιλήσαμε είπαν οι παίκτες. Μιλήσατε θα μείνετε έξω.

Γιατί οι τρεις παίκτες ήταν εκτός αποστολής (Πάντος, Αρώνης, Παυλής) στον αγώνα με τον Απόλλων Λάρισας; Είναι τιμωρημένοι από το συμβούλιο; 

2. Για τον Εργοτέλη, δεν ακούσαμε τον κατηγορούμενο να μας πει κάτι. Τον ενοχοποίησαν οι ίδιοι αυτοί για να καλύψουν κάποιους άλλους. Οι ψεύτες και οι απατεώνες πρέπει να μπουν στο ράφι. Κοροϊδεύουν τον κόσμο της Σπάρτης. Αν και η ομάδα δεν είναι του κόσμου αλλά του ιδιοκτήτη.  Ξέραμε όλοι ποιος ήταν στο πάγκο, ποιος έκανε τις αλλαγές. Θα πω του κυρίου Χατζάκου ότι αυτός έκανε τις αλλαγές και αυτός είχε το χαρτάκι στον Εργοτέλη.

Καμία επίθεση δεν δέχομαι από κανέναν και καμία απειλή.

3.   Άκουσα ότι είπε ότι ο κύριος Βουδούρης έτρεχε σε ένα παιχνίδι στη Άρτα. Θα του πω ότι ο κύριος Βουδούρης έφυγε με δικά του έξοδα από την Σπάρτη, πήγε σε ξενοδοχείο έμεινε, και την επόμενη ημέρα έκατσε στο πάγκο για να μην γίνει αυτό που είχαν κανονίσει κάποιοι κύριοι και μίλησαν σε κάποια παιδιά να παίξουν να μην παίξουν. Εγώ έκατσα στο πάγκο και έτρεχα μετά όχι για κάποιο φόβο αλλά επειδή κάποιοι δεν τους άρεσε το αποτέλεσμα, ήθελαν κάποιο άλλο αποτέλεσμα και τους χάλασα την πορεία. Τα πράγματα θα ακουστούν όπως είναι και στον εισαγγελέα θα πάμε όλοι μαζί.

4. Για το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο, να μας πει ο Χατζάκος, ο οποίος ήταν γενικός αρχηγός με ποιανού λόγο έδωσε τα χαρτιά που σημειώθηκαν εις γνώση, ποιος υπόγραψε για τον γιατρό τον ίδιο ενώ ξέρουμε ότι δεν μπορεί ο ίδιος γιατρός να είναι της ομάδας και του αγώνα; Και ποιος παίκτης πήγε να παίξει ενώ δεν είχε δελτίο;

Εγώ τους έβαλα στην ομάδα αυτούς, για να παίρνουν χρήματα. Για να πληρώνονται από το τραπέζι που κάνουν στους παίκτες και από εκεί παίρνουν αρκετά.

5. Φτιάξαμε ένα δυνατό ρόστερ με προπονητή τον Βαζέχα, ένα μεγάλο ρόστερ, φτάσαμε σε σημείο να μην περάσουμε στο Κύπελλο.  Μεγάλη οικονομική ζημιά, θα μπορούσαμε να είχαμε αποκομίσει πολλά έσοδα από διαφημίσεις, εισιτήρια.

6. Συμπαίκτης μου ο κύριος Χρήστος Χρήστου και κουμανταδόρος του ο Πολολός, που παρουσιάζεται σαν Πρόεδρος σήμερα. Από την ημέρα που ξεκίνησε να συμβάλλει οικονομικά ο Χρήστου, κάναμε μια μεγάλη πετυχημένη συνέλευση, να υπάρχει κουβέντα με το κοινό και να παρουσιάσω ένα συμβούλιο δια λόγου μέχρι να φτιαχτεί το πρακτικό.

7.  Έπρεπε ο φάκελος να έχει κατατεθεί εδώ και τέσσερις μήνες. Πριν ένα μήνα που τελείωσαν όλα τα χαρτιά που είχαμε,ακόμη και σήμερα δεν έχει γίνει καμία κίνηση επ’αυτού. Αν εγκριθούν οι μετοχές από την επιτροπή θα πάρει την ομάδα ο Χρήστου. Υπήρχε πλήρης αδιαφορία για δύο μήνες. Άλλους δύο μήνες από την αποπληρωμή των χρημάτων. Δεν έχει πάρει καν αριθμό πρωτοκόλλου.

Έχει γίνει μια τεράστια ζημιά, μεγάλη τρύπα οικονομική προς εμένα και προς την ομάδα. Να σας το αναλύσω, όλα αυτά τα χρήματα που πληρώνονται, που λέει ο Πολολός ότι πληρώνονται, πληρώνονται χωρίς να περνά από λογαριασμό της ομάδας. Αυτή την ευθύνη, αν ο Χρήστου δεν πάρει τις μετοχές, γιατί τα πράγματα δείχνουν ότι πάνε προς τα εκεί, δεν υπάρχει θέληση από τον κύριο Χρήστου να καταθέσει τον φάκελο στην ΕΕΑ (Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού).  Σήμερα το πρωί μίλησα με τον κύριο Γιωτόπουλο της ΕΕΑ, μου είπε ότι δεν υπάρχει μέχρι σήμερα φάκελος.  Εσείς βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

8. Από την αρχή με ενδιέφερε να γίνουν όλα τα πράγματα νόμιμα. Και η ομάδα να παραμείνει στη κατηγορία γιατί έτσι μου υποσχέθηκαν και όλα αυτά να γίνουν μέσα σε πλαίσια νόμιμα. Εγώ πιέζω με αυτό το τρόπο, ο δικηγόρος έχει ξεκινήσει διαδικασία, θα σταλεί το πρώτο εξώδικο κίνησης σωστών βημάτων μέχρι μιας εβδομάδας. Αν δεν έχει κατατεθεί ο φάκελος μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Την Πέμπτη είναι άλλη μια ημέρα στην οποία πρέπει να κατατεθεί ο φάκελος. Στη συνέχεια να δούμε αν μπορεί ο κύριος Χρήστου και η εταιρεία να σηκώσει τις μετοχές γιατί αν δεν μπορεί  όλα αυτά γίνονται για κάποιο σκοπό και θα πρέπει να συνεχίσουμε δικαστικά. Γιατί όλη η ευθύνη πέφτει σε εμένα και τον Πρόεδρο Νικόλαρο.

Από την στιγμή που έδωσα την ομάδα, η ομάδα πάει με το χειρότερο τρόπο. Βλέπω μια αδιαφορία, το μυαλό πάει στο πονηρό. Αν δεν γίνει κάποια διαδικασία μέχρι τέλους του πρωταθλήματος, αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα, δεν φαίνονται πουθενά.

9. Η ομάδα έχει φτάσει σε θέση και από τον Τσιριμπή άκουσα στη συνέλευση, στο πικνικ τι ήταν αυτό, δεν μας ενδιαφέρει αν η ομάδα παραμείνει στη κατηγορία. Εγώ την έδωσαν την ομάδα για να παραμείνει στη κατηγορία.  Εάν αυτοί θέλουν να την ρίξουν, θα μπορούσαν να μου πουν εμένα.

10. Κάποιους φιλάθλους που άκουσα στο γήπεδο, παλιοί φίλαθλοι από τότε που έπαιζα εγώ. Γιατί ο Χρήστου έχει βάλει τόσα χρήματα και δεν παίρνει τις μετοχές; Έχουμε φτιάξει τόσα χαρτιά και δεν παίρνει την ομάδα; Να φύγει από πάνω μου το βάρος που μου έχει ρίξει αυτή τη στιγμή. 

10. Κάνουν κάποιοι την διαχείριση με λάθος τρόπο, θα τους στείλω το εξώδικο. Είμαι ο βασικός μέτοχος στο ΓΕΜΗ μπορείτε να το δείτε. Ξέρουν όλοι στη πόλη τι γίνεται, oι περισσότεροι ξέρουν τι γίνεται, γιατί σε συζητήσεις που γίνονται σε πηγαδάκια, όλοι ξέρουν τι γίνεται.

 

Στο σημείο εκείνο παρενέβη ο Γιάννης Χατζάκος:

Χατζάκος:  Ήμουν Τραυματιοφορέας στον αγώνα με τον Ηρόδοτο. Ο κύριος Χαραλαμπίδης αυτός τον είχε φέρει στην ομάδα. 

Χατζάκος: Ας τους ταϊσει ο κύριος Βουδούρης με 100 ευρώ ταϊζω τριάντα άτομα και μου χρωστάνε και 15 χιλιάδες. Αυτό έχει να πει; 

Χατζάκος: Eίπα εγώ όνομά για την Άρτα; Δεν ανέφερα εγώ όνομα. Δεν ανέφερα κάποιο όνομα. 

 Χατζάκος: Να σας πούνε οι κύριοι τι κάνανε στη Κύπρο, τι κάνανε με την Κέρκυρα;

Παρέμβαση Βουδούρη: Θα σου κάνω μήνυση αν υπονοείς κάτι, θα σου ζητήσω και αγωγή και θα πάμε στον εισαγγελέα μαζί. Γιατί το αναφέρεις, σε ακούει κόσμος.

Xατζάκος

Βουδούρης: Τον κύριο Χαραλαμπίδη τον έφερα εγώ και ο Νικόλαρος, μας βρήκε 3-4 και ήταν μάνατζερ. Όταν άλλαξε το συμβούλιο δια λόγου, κουμάντο έκανε ο Πολολός, εσύ έρχεσαι, εσύ φεύγεις. Και εκείνη την ημέρα ο Πολολός, γιατί έβαλε τον Χαραλαμπίδη. Βάζεις έναν άγνωστο που δεν έχει θεσμικό ρόλο να κάνει αλλαγές, να φτιάξει το φύλλο αγώνα. 

Χατζάκος: Ο Χαραλαμπίδης ξέρει, υποτίθεται ότι ασχολείται χρόνια. 

Βουδούρης: Προχθές που ήσουν γενικός αρχηγός, πετάξε ο Τσιριμπής έξω τρεις παίκτες, γιατί αυτός το έκανε. Πετάει έξω ο Τσιριμπής τον Πάντο, ποιον τερματοφύλακα θα βάζατε; Αν τραυματιστεί ο τερματοφύλακας ποιον θα βάζατε; 

Βουδούρης: Με ποιανού δίπλωμα κάθεται στο πάγκο ο Μπένος;

Χατζάκος: Δεν έχει δίπλωμα ο Μπένος.  Δεν δηλώθηκε προπονητής.

Βουδούρης: Αυτοί οι παίκτες γιατί δεν ήταν στην αποστολή;

Χατζάκος: Ήταν τιμωρημένοι από το Συμβούλιο. 

Κλείνοντας ο Βουδούρης ανέφερε:

Θα προχωρήσω δικαστικώς, θα κλειδώσω την ομάδα σήμερα. θα ανατρέξω με το προηγούμενο συμβούλιο, θα δώσω διορία μιας εβδομάδας. Θα προχωρήσουμε με τα ένδικα μέσα.

Για να προστατεύσω εμένα, σήμερα η ομάδα θα κλειδώσει, υπογράφω το εξώδικο και το στέλνω στα γραφεία της ομάδας. Έχω δεχτεί και απειλές και εκφοβισμούς. Δεν φοβάμαι κανέναν και τίποτα, μόνο το Θεό. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Κακώς έδωσα την ομάδα σε αυτούς τους ανθρώπους, είτε άσχετοι, είτε βλάκες. Έχουν αλλάξει τρεις προπονητές, είκοσι παίκτες, έχουμε χάσει τη μπάλα.

ΠΗΓΗ: dimotikiagoratislakonias,