Σπάρτη: Ενημέρωση από Sportradar. Ενίσχυση στο επικοινωνιακό κομμάτι με Ηλιόπουλο.

0
102
Επιμορφωτικό σεμινάριο κατά της χειραγώγησης αγώνων και του παράνομου στοιχηματισμου στο πλαίσιο συνεργασίας Football League και Sportadar παρακολούθησε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ Σπάρτης στο ξενοδοχείο Sparta Inn. 
Παίκτες και τεχνικό τιμ ενημερώθηκαν από εκπρόσωπο της εταιρείας η οποία εδρεύει στην Βιέννη για τους νέους κανονισμούς, διατάξεις και ποινές που επισύρει ο παράνομος στοιχηματισμός, καθώς ακόμη και τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου που έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις.
Στη συνέχεια όλοι μαζί αναχώρησαν για την προπόνηση, μπαίνοντας πλέον στη τελική ευθεία της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης απέναντι στον Ηρακλή.
Να σημειώσουμε ότι το σχετικό σεμινάριο είναι υποχρεωτικό για όλες τις ομάδες και αφορά Διοίκηση , Τεχνικό επιτελείο και Παίκτες.

Η Σπάρτη ενισχύεται στο επικοινωνιακό κομμάτι με την προσθήκη του Ηλιόπουλου.

Ανακοινώνεται πως από σήμερα: << Ο δημοσιογράφος Ηλιόπουλος Ανδρέας αναλαμβάνει το πόστο του
Εκπρόσωπου Τύπου και Επικοινωνίας στην ομάδα της Σπάρτης>>.

Αλλαγή σελίδας και στο δημοσιογραφικό κομμάτι διαδραματίστηκε σήμερα από την ομάδα της Σπάρτης, καθώς πριν από λίγο η διοίκηση του συλλόγου γνωστοποίησε πως ο δημοσιογράφος και επικοινωνιολόγος Ηλιόπουλος Ανδρέας αναλαμβάνει το πόστο του Εκπρόσωπου Τύπου και Επικοινωνίας στην ΠΑΕ.