Η μεγάλη στιγμή του τελικού!

Πέτρος Κραβαρίτης και Λάζαρος Μπουρελάκος, oι αρχηγοί της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου και του Πανγυθεατικού αντίστοιχα, ήταν αντίπαλοι για 120 λεπτά συν την διαδικασία των πέναλτι στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου 9 Μαρτίου 2019 στα πλαίσια του Κυπέλλου Λακωνίας.

Ο τελικός ολοκληρώθηκε μετά από 16 εκτελέσεις πέναλτι με τον Κραβαρίτη να μπλοκάρει τη μπάλα σε εκτέλεση πέναλτι του Μπουρελάκου και την Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου να κατακτά το τρόπαιο.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των πέναλτι ο Κραβαρίτης πήγε στον αρχηγό του Γυθείου Λάζαρο Μπουρελάκο και τον παρηγόρησε για το χαμένο πέναλτι, ένα πέναλτι που έκρινε τον Κυπελλούχο.

Ο Κραβαρίτης από το διάστημα που ήταν στη Σπάρτη αποδείκνυε σε κάθε αγώνα την ποδοσφαιρική του αξία αλλά και το ήθος και χαρακτήρα του που τον αναδεικνύουν σε ένα μεγάλο τερματοφύλακα που κοσμεί τα Λακωνικά γήπεδα.

Σημειώνουμε ότι οι δυο παίκτες είναι πολύ καλοί φίλοι και ήταν συμπαίκτες στο Κορωπί, ο δε Κραβαρίτης ήταν δανεικός από τον Παναθηναϊκό και ο Μπουρελάκος δανεικός από τον Πανιώνιο.