Τσιριμπής: Πρακτικές νύχτας, επέμβαση της αστυνομίας, ματαιώνονται προπονήσεις για να μην παρενοχλήσουν τους ποδοσφαιριστές, ένσταση. (βίντεο)

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον γενικό διευθυντή της Σπάρτης, Ποτή Τσιριμπή για πρωτόγνωρες καταστάσεις που συνέβησαν πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ηρακλή, τις προπονήσεις της ομάδας οι οποίες ματαιώνονται για να μην παρενοχλήσουν τους ποδοσφαιριστές!

 

Συγχαρητήρια στα παιδιά της Σπάρτης, αποδείξαν ότι παίζουμε μόνο για την τιμή μας. Τους ζητάω συγγνώμη για όλα αυτά που έχουν τραβήξει. Έχουν κάνει εδώ και δέκα ημέρες μια ημέρα προπόνηση γιατί πήγαιναν μια ο ένας μία ο άλλος, εγώ είμαι, όχι εγώ είμαι.

Σήμερα όταν ήρθαμε στο γήπεδο, αντιμετωπίσαμε το ίδιο πράγμα. Επειδή δεν θέλω τα παιδιά μου να βλέπουν πρακτικές νύχτας, τους πήρα από το γήπεδο και είμασταν σε ένα καφέ από κάτω για να μην βλέπουν τέτοιες καταστάσεις. Πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Πολύ λυπάμαι που θα είμαι η πρώτη ομάδα που θα καταθέσει ένσταση στον Ηρακλή.

‘Hταν καμια 10αρια άτομα γυμναστηρίου, δεν ξέραμε ποιος θα κατεβάσει την ομάδα, αυτό το αντιμετωπίζουμε εδώ και δέκα ημέρες. Δεν πάνε στην προπόνηση γιατί τους λέει μια ο ένας, μια ο άλλος εγώ είμαι.

Ο Μπένος έφυγε σε μια ημέρα, γιατί δεν ήξερε από ποιον θα ακούει εντολές.

Αυτά είναι πρωτόγνωρα πράγματα. Μπήκαμε και παίξαμε για την ιστορία της Σπάρτης και την τιμή μας.

Μέχρι την Τρίτη να ξεκαθαρίσει, αλλιώς πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μείνει κανένας ποδοσφαιριστής εδώ. Οι παίκτες ήρθαν για μπάλα, δεν ήρθαν για πάλη. Ας αποφασίσουν ποιος είναι τι και ας τελειώσει το παραμύθι.   Παιδιά που έχουν να κάνουν προπόνηση δέκα ημέρες. Το Σάββατο αναβλήθηκε η προπόνηση για να μην πάει κάποιος και παρενοχλήσει τα παιδιά.  Εμείς έτσι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε.

Αν δεν το λύσουν ως την Τρίτη, εγώ δεν παραμένω σε τέτοιες καταστάσεις, εγώ προσωπικά. Ας αποφασίσουν τι είναι και ποιος είναι.

Ας αφήσουν αυτά τα παιδιά να παίξουν τι μπάλα τους, γιατί δείχνουν ότι μπορούν να παίξουν. Ότι είναι να γίνει, να γίνει με ψηλά το κεφάλι.

Όταν ερχόμαστε το πρωί για να ετοιμάσουμε την ομάδα και επεμβαίνει η αστυνομία για να κατεβούμε στο γήπεδο. 

Πρωτόγνωρες καταστάσεις, οι παίκτες ήταν σε καφετέρια και ήρθαν στο γήπεδο με την αστυνομία.

Διοίκηση σε μια ομάδα κάνει το Δ.Σ., όχι ο μεγαλομέτοχος, ο κύριος Πολολός είναι ο Πρόεδρος, αυτός πρέπει να κάνει την διοίκηση.  Σε μια εταιρεία αποφάσεις παίρνει το Δ.Σ, ο Πρόεδρος και ο Διεθύνων Σύμβουλος.

Δεν μπορώ να φορτώσω τα παιδιά, είναι τακτικές πεζοδρομίου. Έχω 24 παιδιά από 18 έως 22 ετών.  Η καραμέλα πρέπει να τελείωσε.

Άλλον βλέπουν το πρωϊ, άλλο το μεσημέρι. Έρχονται περιπολικά για να γυρίσουν οι παίκτες στο γήπεδο.

Κάνουμε προπονήσεις με την συνοδεία της αστυνομίας.

Οι ποδοσφαιριστές ήταν σε ένα καφέ, για να μην βλέπουν τέτοιες καταστάσεις.

Τι άλλο πρέπει να πούμε; Τι άλλο πρέπει να γίνει;

Δεν θέλουν να παίξει έτσι η ομάδα; Ας αποσύρουν την ομάδα για να πέσει με ψηλά το κεφάλι.

Αντί να κοιτάξουμε τι θα χτίσουμε του χρόνου, τσακώνονται για μια ομάδα που είναι πεσμένη, πρώτη φορά το βλέπω. Τόσα πολλά συμφέροντα παίζουν σε αυτή την ομάδα που τσακώνονται για το ποιος θα την κατεβάσει; Μην τρελαθούμε. Να αφήσουν τα παιδιά να παίξουν μπάλα.  Ματώνουν μέσα στο γήπεδο, τσακώνονται, τι να πω σε αυτά τα παιδιά; Έχουν κάνει μια προπόνηση σε δέκα ημέρες. Δεν κάναμε το Σάββατο προπόνηση για να μην έρθει κάποιος στο γήπεδο, Ντροπή.

Δεν με ενδιαφέρει τι θα αλλάξει. Εγώ είμαι στο αγωνιστικό κομμάτι. Να κάτσουν να τα βρουν, δεν έχουν κανένα δικαίωμα παιδιά 20 χρονών να τα τρελάνουν.

Αν έχουν να λύσουν διαφορές να πάνε να τις λύσουν σε ένα σπίτι και όχι στο γήπεδο.  Πρέπει να κοπεί αυτή η καραμέλα.

Δείτε το βίντεο του Flynews.gr