Σπαρτιατικός: Οι γυναίκες κατέκτησαν την 5η θέση της Β’ Εθνικής της περιόδου 2018-19!

Άλλο ενα ταξίδι στο πρωτάθλημα της Β εθνικής έλαβε τέλος για την σεζόν 2018-19 με τις αθλήτριες του Σπαρτιατικού να καταλαμβάνουν την 5η θέση στο πρωτάθλημα. Ένα μεγάλο στοίχημα κερδήθηκε για τους ανθρώπους του Σπαρτιατικού φέτος που παρα τις αρχικές δυσκολίες της σεζόν με πολλές αθλήτριες του περσινού σχήματος να φεύγουν λόγω υποχρεώσεων, επέλεξαν να στηριχτούν σε ενα κορμό έμπειρων αθλητριών στελεχώνοντάς τες με τις πολύ ώριμες πλέον περσινές φανταστικές παγκορασίδες μας, δίνοντας τους την ευκαιρία να ψηθούν σε ενα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Το αποτέλεσμα η 5η θέση στο πρωτάθλημα, μια θέση ψηλότερα απο την περσινή σεζόν. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε μικρές και μεγάλες και ιδιαίτερα εύσημα για την αρχηγό φέτος Ηρώ Λάμπρου που ηγήθηκε της φετινής προσπάθειας.
Για την ιστορία τον τελευταίο πόντο στο πρωτάθλημα η ομάδα μας τον απέσπασε το σάββατο που μας πέρασε στο Άργος απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε τελικό για την αποφυγή του υποβιβασμού της σε ενα κατάμεστο γήπεδο με τα όσα αρνητικά που έχει ενα τετοιου τύπου παιχνίδι να μην πτοούν τις αθλήτριες του Σπαρτιατικού και να οδηγούν το παιχνίδι στο tie break παρα το οτι βρέθηκαν πίσω στο σκόρ εξασφαλίζοντας αλλον ενα σημαντικό βαθμό στη συγκομιδή τους. Ίσως τον σημαντικότερο για φέτος.
Άλλο ενα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς άξιους συμπαραστάτες στην προσπάθεια των μικρών αθλητριων μας για άλλη μια φορά.
Αξίζει να σημειωθεί οτι οι μικρές έχουν και συνέχεια στις υποχρεώσεις τους καθώς για άλλη μιαφορά έχουν προκριθεί για την Β φάση του πρωταθλήματος κορασίδων.
Σπαρτιατικός:
Έφορος : Τρουγκάκος Ε.
Προπονητές : Κωνσταντόπουλος – Σταυρόπουλος
Λάμπρου, Καπετάνιου, Χριστάκου, Τσεμπελή, Κουτσοβίτη, Ρηγάκου, Πετράκου, Φουντούκη, Πλειώτα, Παπασπυριδάκου, Λαμπρινού