Σπάρτη: Αποβολή Αήττητου Σπάτων και τρίποντο

Έσκασε το κανόνι που αναμενόταν καιρό σε σχέση με τις ενστάσεις που είχαν κατατεθεί από ομάδες της Football League κατά του Αήττητου. Προς αναβολή οδεύει το παιχνίδι του Σαββάτου με την ομάδα της Σπάρτης.

Το πόρισμα ελέγχου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αναφέρει πως η ομάδα των Σπάτων κατέθεσε εκπροθέσμως μετοχικό κεφάλαιο, χωρίς μάλιστα να έχει προχωρήσει σε συγκρότηση διοικητικού συμβουλίου.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη και απέστειλε το πόρισμα στη διοργανώτρια Aρχή που ως οφείλει θα συνεδριάσει αύριο εκτάκτως και θα αποβάλει τον Αήττητο από το Πρωτάθλημα.

Η Football League έστειλε έγγραφο στις ΠΑΕ και την Παρασκεύη 22/3/2019 ανακοινώνει την αποβολή του Αήττητου απο το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα η διοργανώτρια έστειλε έγγραφο στις ΠΑΕ -μέλη της ώστε αυτές με τη σειρά τους να απαντήσουν αν εγκρίνουν την διαπιστωτική πράξη για την αποβολή της ομάδας των Σπάτων απο τη Football League. Οι ΠΑΕ θα πρέπει να απαντήσουν εντός της ημέρας 21/3 οπότε και θα ανακοινωθεί η σχετική απόφαση.

Έπειτα απο αυτή την εξέλιξη το προγραμματισμένο ματς για το Σάββατο 23/3 με αντίπαλο τη Σπάρτη δεν θα διεξαχθεί ενώ και όλοι οι υπολοιποί που ακολουθούν θα πάρουν το ματς στα χαρτιά.