Σπάρτη: Χωρίς προπόνηση από τις 19 Μαρτίου, χωρίς προπονητή, γυμναστή και φυσιοθεραπευτή. Παραίτηση Hλιόπουλου

0
165

Στο isports.gr σεβόμαστε τους επισκέπτες μας και κάνουμε πραγματικό ρεπορτάζ χωρίς να παραπλανούμε τον κόσμο γράφοντας ανακρίβειες. 

Την παραπληροφόρηση την αφήνουμε σε όσους δεν έχουν πατήσει το πόδι τους στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, άνθρωποι οι οποίοι δεν ξέρουν καν πότε αγωνίζεται η ομάδα, όπως έγινε με το μεσοβδόμαδα αγώνα στα Χανιά …  

Σας προτείνουμε να φιλτράρετε τις ειδήσεις που διαβάζετε καθημερινά, πόσο μάλλον από ανθρώπους που όχι μόνο δεν έχουν πατήσει, αλλά δεν έχουν καν σκεφτεί να έρθουν στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης σε αγώνα της ομάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του isports.gr ο μεγαλομέτοχος, Δημήτρης Βουδούρης, έδωσε το πρωϊ της Παρασκευής 29 Μαρτίου στους ποδοσφαιριστές της ομάδας έναντι ποσό από όσα τους οφείλονται (μισθοί + ενοίκια) – με το έναντι ποσό να είναι πολύ γνώριμο σε αυτούς αφού γίνεται συνεχόμενα από την αρχή της φετινής χρονιάς. Έστω και αυτό το μικρό ποσό θα τους οδηγήσει να προπονηθούν μετά από δέκα ημέρες αφού η τελευταία προπόνηση της ομάδας έγινε την Τρίτη 19 Μαρτίου!  Οι ποδοσφαιριστές έχοντας βαρεθεί να ακούνε αύριο – αύριο θα πληρωθείτε απέχουν από τις προπονήσεις από την Τρίτη 19 Μαρτίου.

Επίσης τραγική είναι η κατάσταση στη στελέχωση του τεχνικού επιτελείου, αφού προπονητής, γυμναστής και φυσιοθεραπευτής δεν υπάρχουν στην ομάδα.   Προπονητή έχουν να δουν από τις ημέρες Τσερνίσοφ και Σατσιά οι οποίοι εκδιώχθηκαν από τους διοικούντες.  Είχε γίνει ιδιαίτερη αναφορά για την ελλιπή στελέχωση του τεχνικού επιτελείου και από τον Ρώσο – πατήστε εδώ για να διαβάσετε τις δηλώσεις Τσερνίσοβ ο οποίος είχε είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι διοικούντες δεν σέβονται εμένα και  τους ποδοσφαιριστές μου.  Οι ισχυρισμοί του Ρώσου όσο και του Σατσιά – πατήστε εδώ –  αποτυπώνουν πλήρως την κατάσταση.

Η ομάδα είναι στον αυτόματο από όταν έφυγε ο Σατσιάς, οι ποδοσφαιριστές είναι παρατημένοι και ένας άνθρωπος, ο προπονητής τερματοφυλάκων Αποστολάκος προσπαθεί να συμμαζέψει και να μπαλώσει ότι μπορεί.

 

“Επιστολή παραίτησης του Υπεύθυνου γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της ΠΑΕ Σπάρτης – Ανδρέα Ηλιόπουλου”

Με την κάτωθι επιστολή σας γνωστοποιώ την παραίτηση μου από το πόστο του Εκπροσώπου Τύπου και Επικοινωνίας στην ομάδα της ΠΑΕ Σπάρτης για προσωπικούς λόγους. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Πολολό για την συνεργασία μας και εύχομαι στην ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της και να μακροημέρευσει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

 

Kατάπτωση της εγγυητικής

Η απόφαση της ΕΕΑ για το αίτημα του Γιώργου Πολυμενέα κατά των Λακώνων.

Κατάπτωση της εγγυητικής της Σπάρτης αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την Πέμπτη (28/3), όσον αφορά την προσφυγή που είχε καταθέσει το παλιό μέλος του τεχνικού τιμ των Λακώνων.

Οι Σπαρτιάτες θα πρέπει μέσα σε διάστημα 15 ημερών να του καταβάλλουν τα χρήματα και αφού συμπληρώσουν το ποσό να καταθέσουν στην συνέχεια στην ΕΕΑ την εγγυητική για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα με την συμμετοχή τους στην κατηγορία.

Η ένσταση της Σπάρτης κατά του Ηρακλή απορρίφθηκε, ως άνευ αντικειμένου.

Αναλυτικά:

«Αίτηση του τρίτου Γεωργίου Πολυμενέα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ.  

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ»