Σπαρτιατικός: Πρόκριση στις 8 για κορασίδες, νίκη για παγκορασίδες 2

Εξαιρετικό σαββατοκύριακο αυτό που μας πέρασε με τα αντρικά και γυναικεία τμήματα να σημειώνουν νίκες σε όλες τις κατηγορίες.
Όσον αφορά στο γυναικείο τμήμα, οι κορασίδες στην Β´ φάση, προερχόμενες και απο άλλη μια νίκη εκτός στην Μεγαλόπολη ήθελαν να διατηρήσουν το αήττητο με τον Ακρίτα Καλαμάτας εντός έδρας το σάββατο που μας πέρασε αλλα θα αναζητούσαν και μια καθαρή νίκη που θα τους εξασφάλιζε και την πρόκριση στην 8αδα της Πελλοπονήσου. Εξαιρετική εμφάνιση από όλες τις αθλήτριες και 3-0 το αποτέλεσμα που τις εξασφάλισε και την πρόκριση μένοντας 1 ακόμα αγωνιστική για την ολοκλήρωση της Β φάσης.
Σπαρτιατικός: (Κωνσταντόπουλος)
Τσεμπελή, Κουτσοβίτη, Φουντούκη, Πλειώτα, Παπασπυριδάκου, Ρηγάκου, Λαμπρινού, Πετράκου, Βλαχοκωσταντή, Στρατή, Κανελλίδη, Καπετανέα.
Με νίκη συνόδεψαν την 1η τους επίσημη εμφάνιση στο πρωτάθλημα παγκορασίδων οι μικρούλες,πολλά υποσχόμενες, του συλλόγου που αποτελούν τις παγκορασίδες 2 και είναι αθλήτριες ολες του 2006. Οι καρποί της λειτουργίας των ακαδημιών αρχίζουν να αποδίδουν καθώς είναι και η πρώτη φορά για το συλλογό μας που ρίχνει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μια ολοκληρωμένη ομάδα απο αυτή την ηλικία. Παρά το άγχος τους έπαιξαν σπουδαίο βόλλευ για την ηλικία τους και επικράτησαν με 3-1 απέναντι στην ομάδα του Ν.0 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3. Τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες μέσα και έξω απο τα γήπεδα.
Σπαρτιατικός:(Κωνσταντόπουλος) Αιβαλιώτη, Πλειώτα, Μελά, Κανελλοπούλου, Τουρνά, Γκούμα, Τάγκαλου, Κάκκα, Δεμίραλη, Μπουρούνη, Τζανέτου, Πίκουλα, Ολαρίου, Καλαμαρά