Ο Κουράκος «αδειάζει» Xρήστου, Δ.Σ. και Βάλη

0
158

Είναι λυπηρό η ομάδα της Σπάρτης να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο χωρίς να ενημερώνει επίσημα κάποιος τους φίλους της ομάδας. 

Οι φίλοι της ομάδας αγωνιούν, κάποιοι εκ των οποίων πληρώνουν χορηγίες, και κάποιοι εισιτήριο από το υστέρημά τους με δέκα ευρώ, εισιτήριο με 25 ευρώ για τον αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ με τον Αιγινιακό.

Φίλαθλοι που έχουν εκδιωχθεί από το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης και από μια ομάδα την οποία έχουν βάλει και αυτοί το λιθαράκι τους στις συνεχόμενες ανόδους από το τοπικό στη Football League. 

Ένας εργάτης της Σπάρτης για πάρα πολλά έτη και γνώστης των πραγμάτων, o Nίκος Κουράκος, «αδειάζει» με την ακόλουθη ανάρτηση του Δ.Σ. της ΠΑΕ, τον Χρήστο Χρήστου και το νέο προπονητή Βάλη.

Αφορμή για την ανάρτηση Κουράκου ήταν τα εξής: 

i. η παραίτηση του Δ.Σ. –  πατήστε εδώ – το οποίο έχει ξαναπαραιτηθεί.

ii. το προσύμφωνο Χρήστου – Χαραλαμπίδη για την μεταβίβαση των μετοχών για το οποίο κανένας δεν έχει κάνει επίσημη αναφορά. Ο Χαραλαμπίδης που μετά τον εντός έδρας αγώνα με τον Ηρόδοτο η ΠΑΕ είχε εξεδώσει ανακοίνωση μέσω της οποίας υποστήριζε ότι ουδεμία θεσμική σχέση έχει με την ομάδα – πατήστε εδώ

iii. οι δηλώσεις του νέου προπονητή Βάλη ο οποίος στον εντός έδρας αγώνα με τον Καραϊσκάκη δεν έκανε ούτε μια αλλαγή λόγω τραυματισμών και των λίγων επιλογών όπως είπε στη συνέντευξη τύπου – πατήστε εδώ.

H ανάρτηση:

Και τώρα Τι?
Το παραιτηθέν συμβούλιο της ομάδος ξαναπαραιτείται.
Ο φερόμενος μέχρι πρότινος νέος μεγαλομέτοχος κος Χρήστου ο οποίος βέβαια έχει πουλήσει με προσύμφωνο την ομάδα που είχε αγοράσει επίσης με προσύμφωνο ούτε μια ανακοίνωση.
Τα όνειρα των φιλάθλων οι φιλοδοξίες των ποδοσφαιριστών στον κάλαθο των αχρήστων παρά τις διαβεβαιωσεις του προέδρου Κου Πολλολού ότι η ομάδα δεν θα εγκαταληφθεί σε όποια κατηγορία και αν βρεθεί.
Και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε να το βάλει ο νέος προπονητής της ομάδος.
Μας είπε ο κύριος αυτός ότι προσελήφθει άκουσον άκουσον όχι από τον μεγαλομέτοχο όχι από τον πρόεδρο αλλά από τον Γενικό Αρχηγό της ομάδος τον κο Χατζάκο. Πάλι καλά που δεν σας προσέλαβε ο φροντιστής της ομάδος. Είναι και αυτό για εσάς μια επιτυχία
Μας δήλωσε ότι οι ποδοσφαιριστές του πάγκου ήταν τραυματίες.Το μόνο τραύμα που έχουν τα παιδιά αξιότιμε Κε προπονητα είναι στην γλώσσα τους.Και αυτό το καταλάβατε πιστεύω στην μοναξιά σας στην συνέντευξη τύπου
Πληροφοριακά ο ποδοσφαιριστής της ομάδος Κολτσίδας παίζει άνετα και στα χαφ αν δεν σας έχει ενημερώσει ο μόνιμος κος Αποστολάκος.
Δεν μπορώ να κρίνω τις προπονητικές σας ικανότητες όμως με τέτοιες δηλώσεις δεν νομίζω οτι μπορείτε να σταθείτε στο πάγκο ομάδος ούτε τοπικού Πιερίας και ας νομίζετε ότι θα μετρήσει το βιογραφικό σας που θα λέει ότι υπήρξατε προπονητής ενός μήνα σε επαγγελματική ομάδα που τρώει επταετές και τεσσάρες.