Καρυάτιδες: Μεσολόγγι και γεύμα στο λιμάνι! (φωτογραφίες)

0
186

Σήμερα η ομάδα μας ταδίδεψε στο Μεσολόγγι για να αγωνιστεί στα πλαίσια της 13ης Αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Β’ Εθνικής Γυναικών με την αντίστοιχη ομάδα του Μεσολογγίου.
Ο αγώνας διεξήχθει στις16:30μμ στο Ενωσιακό Γήπεδο του Μεσολογγίου βρίσκοντας την ομάδα μας μπροστά στο σκορ με 0-1 καθώς επικράτησε καθόλη τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου.Εν συνεχεία του 2ου ημχρόνου από λάθη της άμυνας μας κατέληξε να βρεθεί πίσω στο σκορ διαμορωνοντας έτσι και το τελικο σκορ ως 3-1. Η ομάδα μας στάθηκε δυνατή ως το τέλος παρόλα αυτά δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορα των τερμάτων.

Παρότι το δυσσάρεστο γεγονός της ήττας μας η ομάδας έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς κατά την διάρκεια του γεύματος πριν την διεξαγωγή του αγώνα στο εστιατόριο ΠΕΛΛΑΔΑ στο λιμάνι της πόλης, η αξιαγάπητη και αξιόλογη κυρία Αριστέα Ρόμπολα Πρώην Μέλος της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ, Παρατηρητής αγώνων FOOTBALLEAGUE και Κυπέλου Ελλάδος Επαγγελματικών Ομάδων και νυν Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου μας επισκέφθηκε και μας ευχήθηκε καλή επιτυχία στο σημερινό μας αγώνα.Η κυρία Αριστέα Ρόμπολα μεγάλη υποστηρίκτρια του Γυναικείου Ποδοσφαίρου και στενή φίλη του κύριου Παναγιώτη Καρρά,Προέδρου της ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ,μας δώρισε συμβολικά λαμπάδες για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα που πλησιάζουν.
Ευχόμαστε στη κυρία Αριστέα Ρόμπολα καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές για την υποψηφιότητα της καθώς και ένα μεγάλο και εγκάρδιο ευχαριστώ για την ευγενική της κίνηση και την βαθύτατη εκτίμηση της στην ομάδας μας και στη Πόλης μας ΣΠΑΡΤΗ!!!