Αναστασάκος, Βακαλόπουλος υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον Πέτρο Δούκα

0
342

Ικανά στελέχη με αξιοσημείωτη προσφορά στην τοπική κοινωνία εντάσσει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Σπάρτη Δήμος Που Μας Αξίζει» ο υποψήφιος δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας.

Επιλέγοντας υποψηφίους που έχουν διακριθεί για το έργο τους ανά τομέα δραστηριότητας και έχουν ήδη καταγράψει αναμφισβήτητο έργο γραφής, ο Π. Δούκας δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλάβει στην πρότασή του, ανθρώπους του αθλητισμού της Σπάρτης και της Λακωνίας γενικότερα. Έτσι, οι Μιχάλης Βακαλόπουλος και Ηλίας Αναστασάκοςπροσχώρησαν στην παράταξη, έχοντας ως στόχο να προσφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες τους από την πολυετή, επιτυχημένη παρουσία τους στον χώρο των σπορ.

Ο Μιχ. Βακαλόπουλος γνωρίζει όσο λίγοι τον χώρο του ερασιτεχνικού μπάσκετ της Λακωνίας και της Πελοποννήσου, που υπηρετεί εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ ο Ηλ. Αναστασάκος έχει κάνει υπερήφανους όλους τους Λάκωνες, αγωνιζόμενος ως ποδοσφαιριστής σε ιστορικούς συλλόγους της Α΄ Εθνικής (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης κ.α.), αλλά και στις «δικές» μας ΑΕ Σπάρτη και ΑΕ Πελλάνας-Καστορείου.

ΠΗΓΗ κειμένου: lakonikos.gr