Σπαρτιατικός: Η χρυσή γενιά συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία!

0
96

Συνεχίζει για αλλη μια χρονιά την εντυπωσιακή πορεία της η χρυσή γενια του συλλόγου.

2η θέση στις κορασίδες στην Πελλοπόνησο και δεύτερο F4 μεσα σε ενα χρόνο σε ενα σαφώς πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε σχέση με αυτό των παγκορασίδων πέρισυ. Μπορεί να μην τα κατάφεραν στον τελικό απέναντι στον γηπεδούχο Ερυθρό αστέρα Πατρων αλλα άφησαν τις καλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον και αποκόμησαν πολλά κολακευτικά σχόλια με την αποδοσή τους απο ανθρώπους του χώρου και μη. Βέβαια για τους ανθρώπους του τμήματος δεν αποτελεί έκπληξη καθώς τις βλέπουν να βελτιώνονται συνεχώς μέσα απο τις καθημερινές τους προπονήσεις με το πάθος και την αγωνιστικότητα που τους διακρίνει.
Εκτός απο το κύπελλο του δευτεραθλητή η ομάδα είχε αλλη μια διάκριση με την αθλήτρια μας και αρχηγό της ομάδας Τσεμπελή Αθανασία να κερδίζει το βραβείο της καλύτερης διαγώνιου επιθετικού του τουρνουά. Της ευχόμαστε πάντα επιτυχίες μέσα αλλα και έξω απο τα γήπεδα.
Αξίζει όμως ενα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά γιατί αναγνωρίζουν το επίπεδο απο το οποίο ξεκίνησαν σε μια ακριτική μικρή πόλη μακρυά απο τα κέντρα που θεωρείται το βόλλευ ανεπτυγμένο και με παράδοση, με συνεχόμενες μετακινήσεις και όμως πείσμωσαν, ταξίδεψαν, είδαν, δούλεψαν και με τις επιτυχίες τους έβαλαν την Σπάρτη στον πετοσφαιρικό χάρτη μαζί βεβαίως με τις μεγαλύτερες αθλήτριες και αθλητές του συλλόγου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζουν οι γονείς των αθλητριών που μας εμπιστεύονται τα παιδιά αλλά και βρίσκονται πάντα δίπλα τους στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στηρίζοντας τις αθλήτριες και τους προπονητές, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες με συνεχόμενα ταξίδια και αγώνες.
Να ευχαριστήσουμε επίσης σαν τμήμα και όλους τους ανθρώπους της οικογένειας του Σπαρτιατικού που είναι πάντα έτοιμοι να δώσουν λύση σε όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί και βοηθούν ωστέ να ολοκληρωθεί μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά για το τμήμα μας.
Η αποστολή του Σπαρτιατικού για το F4:
Έφορος: Τρουγκάκος Ε.
Προπονητές: Κωνσταντόπουλος, Σταυρόπουλος,Ρηγάκος
Αθλήτριες: Τσεμπελή, Κουτσοβίτη, Φουντούκη, Πλειώτα, Παπασπυριδάκου, Πετράκου, Ρηγάκου, Λαμπρινού, Κανελλίδη, Βλαχοκωσταντή, Καπετανέα, Πλειώτα Β.