Σπάρτη: Ερήμην εκδίκαση για την αποβολή. Oι διοικούντες και όσοι “αγάπησαν” την ομάδα σφυρίζουν αδιάφορα…

0
204

Η φωτογραφία είναι ο σιδερένιος Θρόνος που ήθελαν όλοι οι να κάτσουν στη σειρά Game of Thrones και για την διεκδίκηση του οποίου έγιναν οι περισσότερες μάχες.  Έτσι και στη Σπάρτη, πολλοί οι μνηστήρες, οι υπηρέτες και οι εργάτες της ομάδας κατά την διάρκεια της περιόδου και κυρίως στο δεύτερο μισό, τώρα όλοι σφυρίζουν αδιάφορα και ρίχνουν τις ευθύνες σε άλλους.

 

Η Σπάρτη δεν εκπροσωπήθηκε, όπως συνέβαινε το τελευταίο διάστημα, να απολογηθεί για την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα και για δύο πειθαρχικές διώξεις που αφορούσαν σε απλήρωτα πρόστιμα. Έτσι, στην επικύρωση της βαθμολογίας θα οριστικοποιηθεί η αποβολή της.

Είναι λυπηρό να βλέπεις να μην ενδιαφέρεται κανένας και κυρίως οι διοικούντες για μια ομάδα που ανέβηκε δυο κατηγορίες και σκόρπισε ενθουσιασμό στους Σπαρτιάτες.

Η αγάπη και η αφοσίωση που δήλωναν διάφοροι δεν φαίνεται τώρα που η ομάδα έμεινε καταχρεωμένη και έπεσε από το γκρεμό, στον οποίο κάποιοι την οδήγησαν. 

Κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου οι διοικούντες δήλωναν εργάτες και υπηρέτες της ομάδας, τώρα που είναι η κρίσιμη στιγμή όλοι αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα και ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον.

Απέδειξαν πολλές φορές τις διαθέσεις τους, και είναι υπεύθυνοι για τα ακόλουθα:

  • με την διάλυση της ανταγωνιστικής ομάδας που είχε χτίσει ο Ρώσος Tσερνίσοφ, ένας Ρώσος που αποδείχτηκε να είναι ο πραγματικός Σπαρτιάτης στις μάχες – αγώνες.
  • την εκδίωξη του Τσερνίσοφ και τα πολλά προβλήματα που συνεχώς του δημιουργούσαν
  • με τις αμέτρητες αλλαγές προπονητών που γράφτηκε στο βιβλίο γκίνες
  • με τα υπέρογκα χρέη, χωρίς να πληρώνεται κανένας και κανένα πρόστιμο
  • με τις παρεμβάσεις στο έργο των ποδοσφαιριστών και των προπονητών
  • την εκδίωξη του κόσμου από το γήπεδο με το εισιτήριο των 20 ευρώ στον αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ με τον Αιγινιακό και τις άλλες τακτικές που ακολούθησαν
  • τον εξευτελισμό του ιστορικού ονόματος της Σπάρτης, email από το εξωτερικό στην ΠΑΕ με υβριστικό περιεχόμενο για την εικόνα της ομάδας κάτω των 19 της περυσινής περίοδου, πανελλήνια κατακραυγή στα κοινωνικά δίκτυα
  • τα αμέτρητα ψέμματα και τον αποπροσανατολισμό των φιλάθλων με την βοήθεια κατευθυνόμενου από αυτούς αθλητικό site
  • τις αμέτρητες υποσχέσεις σε όλους ότι όλα θα εξελιχθούν καλά στο τέλος της περιόδου
  • η λίστα θα εμπλουτισθεί αφού μπορεί κάποιος να γράφει μέχρι το πρωϊ

Εξαφάνισαν μια ομάδα και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια …

Η ιστορία θα γράψει με μαύρα γράμματα τα ονόματα όσων βρίσκονταν την αγωνιστική περίοδο 2018-19 και οδήγησαν την Α.Ε. Σπάρτη στον αφανισμό. 

Aυτών που ξαφνικά  την “αγάπησαν” και την αμέσως επόμενη δύσκολη ημέρα την διέλυσαν και την παράτησαν.

Εξαφάνισαν μια ομάδα της πόλης και ξεφτίλισαν το ιστορικό όνομα της Σπάρτης σε παγκόσμιο επίπεδο.  Η γνώμη των φιλάθλων της Σπάρτης έχει καταδικάσει τους υπεύθυνους αυτής της καταστροφής.

Πως είναι δυνατόν να δηλώνεις ότι αγαπάς μια ομάδα κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και την κρίσιμη στιγμή να σφυρίζεις αδιάφορα;