O Anser επέστρεψε και δεν έχει αντίπαλο (pics & vids)

Ο  Σπαρτιάτης ράπερ, Anser, έχει κατακτήσει όλη την Ελλάδα με τα τραγούδια του.

Το isports.gr κάνει αναφορά στο νέο του, album, το ΑΔΥΤΟ.

 

Anser και Eversor, 6 Ολόκληρα Χρόνια μετά το Flow Royal, μέσα από τις βαθύτερες των αναζητήσεων στην ψυχή και την τέχνη τους, παρουσιάζουν το ΑΔΥΤΟ.

ΑΔΥΤΟ, το [áδito] : το εσώτατο μέρος ναού, στο οποίο μόνο σε ιερούς ή μυημένους επιτρέπεται η είσοδος.
// Συνώνυμα : Ενδότερο, Απόκρυφο, Ιερότατο
// Βρίσκει Εφαρμογή σε : Ψυχή, Καρδιά, Ιερά, Γραφές, Ένστικτα, Μυστήρια, Βάθη των Ωκεανών

Anser και Eversor, 6 Ολόκληρα Χρόνια μετά το Flow Royal, μέσα από τις βαθύτερες των αναζητήσεων στην ψυχή και την τέχνη τους, παρουσιάζουν το ΑΔΥΤΟ.

Το ΑΔΥΤΟ αποτελείται από τις πιο εσωτερικές εκφάνσεις της πένας του Anser, πάνω στις σκοτεινότερες, πιο καλά δουλεμένες συνθέσεις του Eversor. 

Μια κατάθεση ψυχής και συναισθημάτων, η οποία κυκλοφόρησε την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019 και τυγχάνει μεγάλης απήχησης από το κοινό.

Aφετηρία με το “Παράνομο”, το δεύτερο μέχρι στιγμής Video Clip του δίσκου, το οποίο μαζί με το “KIX” βάζουν στη θέση τους τα…πράγματα και επαναφέρουν στο έδαφος  μερικούς που νόμιζαν ότι…”πέταγαν”.

Kοινωνικά κομμάτια όπως τα “Φέτος η Άνοιξη”, “Σκουριά” και “O Βράχος μου”, αλλά και βαθιά προσωπικά και βιωματικά κομμάτια, όπως τα “Πια δε με νοιάζει”, “Εκείνο το τίποτα”, “Αυτοάνοσο”, “Να αγαπάς τελικά είναι πιο εύκολο” και “Τελευταία Παράσταση Απόψε”, συνθέτουν την δαδρομή προς το ΑΔΥΤΟ.
Πιθανότατα η πληρέστερη, ωριμότερη και τελικά καλύτερη στιχουργικά δουλειά του Anser, σε συνδυασμό με τα πιο αυστηρά επιλεγμένα και πιο καλοδουλεμένα Beats του Eversor, είναι τα βασικά συστατικά για έναν δίσκο που όπως φάνηκε από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας του, θα μείνει ως σημείο αναφοράς για την Ελληνική Hip Hop σκηνή.

Το ΑΔΥΤΟ είναι διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι του Anser στο YouTubeκαθώς και στις παρακάτω πλατφόρμες: iTunes | Spotify | Deezer | Google Play.

Όλες οι πληροφορίες μέσα στην σελίδα του Event στο Facebook!

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr