O ποδοσφαιρικός χάρτης της Λακωνίας αλλάζει!

Σαν κεντρική εικόνα του άρθρου χρησιμοποιούμε το εξώφυλλο του περιοδικού Λακωνία στα Γήπεδα του οποίου πριν δημιουργηθεί το αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr, διανεμόταν σε όλο το νομό δωρεάν, τις αγωνιστικές περιόδους 2011-12, 2012-13 και 2013-14.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του isports.gr εντός λίγων ημερών αναμένονται αν τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά, θετικές εξελίξεις στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού που θα αλλάξουν ριζικά τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Λακωνία έχει την δύναμη, και την υποχρέωση να διαθέτει υγιείς ποδοσφαιρικές ομάδες που θα προβάλλουν τις περιοχές που εκπροσωπούν με το βέλτιστο τρόπο σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου.

Το isports.gr σεβόμενο τις σημαντικές προσπάθειες των ανθρώπων που υπηρετούν και αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο σε μια πολύ δύσκολη οικονομικά εποχή καθώς τους αναγνώστες του, κάνει καθημερινά ρεπορτάζ και σας ενημερώνει με τα γεγονότα και τις πραγματικές ειδήσεις την κατάλληλη χρονική στιγμή.  Είμαστε συμπαίκτες των υγιών ανθρώπων και αντίπαλος των όσων προσπαθούν να καταστρέψουν το υγιές και κοινωνικό καλό.

Δεν επιθυμούμε να πάρουμε κλικ στη σελίδα μας, like στο facebook παραπληροφορώντας τους επισκέπτες μας, χωρίς να σεβόμαστε την προσπάθεια των υγιών δυνάμεων του ποδοσφαίρου στη Λακωνία.

Τα fake news, οι ψευδείς ειδήσεις εντυπωσιασμού, οι ανακρίβειες, τα ρεπορτάζ του ενός λεπτού, τα κατευθυνόμενα άρθρα που εξυπηρετούν συμφέροντα ορισμένων,  δεν μας χαρακτηρίζουν και τα αφήνουμε σε άλλα ΜΜΕ.

Για τις εξελίξεις οι οποίες είναι σημαντικές και ραγδαίες θα σας ενημερώνουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες, κάντε λίγο υπομονή.

Το αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr, παραμένει το υγιέστερο βήμα των ομάδων του Νομού και του Λακωνικού αθλητισμού γενικότερα.  Αυτό οφείλεται

  • στο στόχο μας να εξυπηρετήσουμε το γενικό καλό
  • στην παιδεία μας
  • την εντιμότητά μας,

στοιχεία που συνδυάστηκαν με την ανάλυση των καταστάσεων που βιώσαμε εντός και εκτός ποδοσφαιρικών γηπέδων τα τελευταία έτη.

Όποιες κακοπροαίρετες προσπάθειες γίνονται στο χώρο του αθλητισμού εις βάρος των Λακώνων, θα μας βρουν απέναντί τους.  Εξάλλου έχουν βρει αλλού την στέγη τους και την διαδικτυακή φωνή και προβολή τους …. και αυτό είναι κάτι το οποίο οι Λάκωνες φίλαθλοι το διαπιστώνουν πολύ συχνά.