Πανγυθεατικός: Δηλώσεις Ξανθάκου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Ευχαριστήριο

0
176

Την Τρίτη 25 Ιουνίου ο προπονητής του Πανγυθεατικού, Γιώργος Ξανθάκος, φιλοξενήθηκε στη συχνότητα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και μίλησε για τον Πανγυθεατικού και γενικότερα το ποδόσφαιρο του Γυθείου.  Μάλιστα η ομάδα εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Οι δηλώσεις Ξανθάκου επικεντρώθηκαν στην σημαντική προσπάθεια που γίνεται στο Γύθειο για την ανάδειξη του ποδοσφαίρου της περιοχής. Αφού αναφέρθηκε στην ιστορία του Πανγυθεατικού και την δύναμη του Γυθειάτικου ποδοσφαίρου στη συνέχεια έδωσε λεπτομέρειες για την περυσινή επιτυχημένη πορεία που οδήγησε την ομάδα στη Γ’ Εθνική.  Aναφέρθηκε στο πολύ καλό υλικό της ομάδας, και στο ότι οι ποδοσφαιριστές μέσα από την επιτυχία της ομάδας βελτιώθηκαν σε ατομικό επίπεδο.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη σημερινή γενική συνέλευση της ομάδας από την οποία αναμένεται να εκλεχθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και στο φετινό στόχο που είναι η παραμονή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ευχαριστήριο Πανγυθεατικού

Ευχαριστούμε πολύ την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, την εκπομπή “Όλη η Ελλάδα παίζει μπάλα” και τον παρουσιαστή της κο Βασίλειο Μότση, για τη σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε ο προπονητής του Πανγυθεατικού μας, Ξανθάκος Γεώργιος.
Είναι μεγάλη τιμή για εμάς, να μας δίνεται η ευκαιρία να διαφημίζουμε το Σύλλογο και τον τοπικό μας αθλητισμό σε συχνότητες πανελλαδικής εμβέλειας.
Την Τετάρτη 26/6 όλοι στις 19.00 στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης.