Ραντεβού με την ιστορία η Σάκκαρη. Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

Την Ελίνα Σβιτολίνα αντιμετωπίζει σήμερα η Μαρία Σάκκαρη για τον 3ο γύρο του Wimbledon

Η Μαρία Σάκκαρη δεν έχει καταφέρει να περάσει ποτέ σε 4ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης, στις 14 προηγούμενες συμμετοχές της σε κυρίως ταμπλό Major τουρνουά.

Η 23χρονη Ελληνίδα, έχει την ευκαιρία να τα καταφέρει σήμερα και μάλιστα στο ιστορικό Wimbledon, αντιμετωπίζοντας το Νο8 του ταμπλό, Ελίνα Σβιτολίνα για τον 3ο γύρο του κορυφαίου θεσμού.

Ο αγώνας θα ανοίξει το πρόγραμμα στο Court Three των εγκαταστάσεων του All England Club (13:00GR), στην πρώτη συνάντηση των δύο γυναικών στο tour.

Η Μαρία δεν έχει απολέσει σετ στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της κόντρα σε Πέρα και Μπούζκοβα ενώ η συγκυρία μοιάζει ιδανική, αφού η Σβιτολίνα δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση, όπως έδειξε και στην αναμέτρηση του 2ου γύρου με τη Μαργκαρίτα Γκασπαριάν που χρειάστηκε την εγκατάλειψη της αντιπάλου της για να προκριθεί κι ενώ βρισκόταν πίσω στα σετ (7-5, 5-6).

Από το πρόγραμμα των γυναικών, ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι στο Center Court μεταξύ της Σιμόνα Χάλεπ και της Βικτόρια Αζαρένκα (17:00GR) ενώ την εξαιρετική της παρουσία στο Λονδίνο καλείται να συνεχίσει και η 15χρονη Κόρι Γκοφ αντιμετωπίζοντας στο κεντρικό γήπεδο την Πολόνα Χέρσογκ (19:00GR).

 

Στους άνδρες, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αγωνιστεί (17:00GR) στο Court One με αντίπαλο τον πανύψηλο Πολωνό (1.96μ), Ούμπερτ Χουρκάτς τον οποίον αντιμετωπίζει ξανά σε Grand Slam μετά τη straight sets νίκη στο πρόσφατο Γαλλικό Όπεν.

Ο Νόλε διεκδικεί τον 5ο του τίτλο στο Wimbledon και θα χρειαστεί να παρουσιαστεί απόλυτα συγκεντρωμένος απέναντι σε έναν φιλόδοξο και ανερχόμενο αντίπαλο.

Θα ακολουθήσει η ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ με τον Ούγκο Ούμπερ ενώ ξεχωρίζουν επίσης τα ματς Κατσάνοφ-Μπαουτίστα Αγκουτ και Μεντβέντεφ-Γκοφάν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στα τέσσερα μεγάλα courts:

CENTRE COURT (Ώρα Έναρξης 15:00GR)
4-Kevin Anderson (South Africa) v 26-Guido Pella (Argentina)

7-Simona Halep (Romania) v Victoria Azarenka (Belarus)
Polona Hercog (Slovenia) v Cori Gauff (U.S.)

COURT ONE (Ώρα Έναρξης 15:00GR)
28-Hsieh Su-Wei (Taiwan) v 3-Karolina Pliskova (Czech Republic)

1-Novak Djokovic (Serbia) v Hubert Hurkacz (Poland)
19-Felix Auger-Aliassime (Canada) v Ugo Humbert (France)

COURT TWO (Ώρα Έναρξης 13:00GR)
14-Caroline Wozniacki (Denmark) v Shuai Zhang (China)

10-Karen Khachanov (Russia) v 23-Roberto Bautista Agut (Spain)
11-Daniil Medvedev (Russia) v 21-David Goffin (Belgium)

COURT THREE (Ώρα Έναρξης 13:00GR)
8-Elina Svitolina (Ukraine) v 31-Maria Sakkari (Greece)

Karolina Muchova (Czech Republic) v 20-Anett Kontaveit (Estonia)
Fernando Verdasco (Spain) v Thomas Fabbiano (Italy)

ΠΗΓΗ: tennis24.gr