Βούζας: Απώτερος στόχος μας η άνοδος στη Σουπερλίγκα! (βίντεο)

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου έδωσε σήμερα το πρωί σε παραλιακό ξενοδοχείο της Καλαμάτας, ο νέος προπονητής της Καλαμάτας, Βασίλης Βούζας, πλαισιωμένος από τους συνεργάτες του, Σωτήρη Λυμπερόπουλο και Παναγιώτη Χριστοφιλέα. 

Εκτός από το τεχνικό επιτελείο, “το παρών”, έδωσαν ο αντιπρόεδρος της ομάδας Χρήστος Παπαδημητρίου, ο υπεύθυνος marketing Κωνσταντίνος Παπασταμάτης.

Οι δηλώσεις Βούζα:

“Στόχος  μας φέτος είναι φυσικά  μόνο το πρωτάθλημα στον όμιλο μας και στη συνέχεια η άνοδός μας στην Football League και το καλό όμως ποδόσφαιρο.  Θέλει λίγο υπομονή τώρα στην αρχή απ’ όλους μας. Θα γίνουν πολλές αλλαγές φέτος σε όλα τα επίπεδα στον σύλλογο. Απώτερος βέβαια στόχος της Καλαμάτας είναι η άνοδός της στην Super League, ένα μεγάλο και εφικτός όμως για την Καλαμάτα στόχο που τον έχει θέσει πάνω απ’ όλα η διοίκησή μας””

“Αυτές τις ημέρες, μέχρι αύριο το πολύ κοιτάμε και θα έχουμε αξιολογήσει όλο το υπάρχον ρόστερ της ομάδας μας για να δούμε ποιους ποδοσφαιριστές θα κρατήσουμε, θα τους κάνουμε δηλαδή προσφορά για να μείνουν στην Καλαμάτα και ποιους όχι για να αποδεσμευτούν. Μετά θα προχωρήσουμε στις μεταγραφές με παίκτες που θα κάνουν την διαφορά στην κατηγορία και θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας. Η προετοιμασία θα ξεκινήσεις στις 22 του Ιουλίου, 2 με 13 Αυγούστου θα πάμε για προετοιμασία στο Πύλιο.  Η Καλαμάτα δεν είναι για την Γ’ Εθνική, έχει κόσμο, βαριά φανέλα και μεγάλη ιστορία και ανήκει στην Super League”.

Τον λόγο στη συνέχεια πήραν οι Σωτήρης Λυμπερόπουλος και Παναγιώτης Χριστοφιλέας, που ευχαρίστησαν τον Βούζα και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους, υποσχέθηκαν και αυτοί πως θα εργαστούν σκληρά για την άνοδο της  Μαύρης Θύελλας και ζήτησαν από τον κόσμο της Καλαμάτας να είναι φέτος στον πλευρό της Μαύρης Θύελλας, την οποία άλλωστε στο παρελθόν αμφότεροι, ο “Λύμπε” πολύ περισσότερο φυσικά από τον Χριστοφιλέα, την έχουν υπηρετήσει και ως ποδοσφαιριστές – τερματοφύλακές της.

Δείτε τι δήλωσε αναλυτικά ο Βασίλης Βούζας από την κάμερα του Μεσόγειος