Πανγυθεατικός: Κάλεσμα για στελέχωση διοίκησης και ενεργή βοήθεια. Κίνδυνος να μην αγωνιστεί Γ’ Εθνική.

0
140

Κατανοώντας την ανυπομονησία του αθλητικού κοινού της πόλης μας, το οποίο και επιθυμεί να δει την ομάδα μας να αγωνίζεται την προσεχή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, οφείλουμε να ενημερώσουμε όλους εσάς σχετικά με τις διεργασίες που πραγματοποιούνται για την επίτευξη του στόχου αυτού. 
Είναι δεδομένη η επιθυμία όλων των ποδοσφαιρικών παραγόντων και των φιλάθλων του Γυθείου, να συμμετέχει ο Πανγυθεατικός στη μεγαλύτερη κατηγορία.
Η εύρεση οικονομικών πόρων είναι το βασικό συστατικό για να ανταπεξέλθει η ομάδα στις υψηλότερες απαιτήσεις της κατηγορίας.
Για να υλοποιηθεί όμως το πλάνο εύρεσης οικονομικών πόρων χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό να στελεχώσει τη διοίκηση της ομάδας. Εδώ και χρόνια και για τις δυο ομάδες της πόλης, “τρέχουν” 5 με 6 άτομα, τα οποία και λογικό είναι να μην μπορούν ΜΟΝΑ τους να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της Γ’ εθνικής.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους πολίτες, που αγαπούν και στηρίζουν το ποδόσφαιρο του τόπου μας, να έρθουν να στελεχώσουν το διοικητικό σχήμα και να βοηθήσουν ενεργά την ομάδα.
Τόσα χρόνια, ΌΛΟΙ μας, παράγοντες και φίλαθλοι, παλέψαμε για να δούμε το Γύθειο στις ανώτερες εθνικές κατηγορίες.

Το καταφέραμε με εμφατικό τρόπο. Υπάρχει όμως ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ να μην καταφέρει η ομάδα μας να αγωνιστεί στη Γ’ εθνική.
Σας θέλουμε όλους μαζί μας και όλους κοντά μας για να συνεχίσουμε.