Καλαμάτα: Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις. Μια ανανέωση (φωτογραφίες)

0
155

Ο Π.Σ. » Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ » ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Ζαχαρόπουλο ο οποίος θα αγωνίζεται και την νέα χρονιά με τα χρώματα της ομάδας μας.

Ο 24χρονος καλαματιανός αμυντικός μέσος ήρθε σε συμφωνία σήμερα το μεσημέρι με την νέα διοίκηση αφού οι δύο πλευρές τα βρήκαν και συμφώνησαν σε πάρα πολύ καλό κλίμα.

Ο Ζαχαρόπουλος ξεκίνησε από τον Πανιώνιο
Καλαμάτας  και ακολούθως αγωνίστηκε σε Καλαμάτα ( ΓΕθνική, σεζόν 2014-1 5) , Λαμία, Παναιγιάλειο ( Β’ Εθνική) και Τσικλητήρα Πύλου (Γ’ Εθνική ,σεζόν 2016-17 ) , πριν επιστρέψει πριν 2 χρόνια στην Μαύρη Θύελλα.

Η νέα διοίκηση του Π.Σ. »Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ» πιστή στην δέσμευση των εξαγγελιών που είχαν γίνει μετά την γενική συνέλευση και την ανακοίνωση της συμφωνίας της με την κατασκευαστική εταιρεία ERMONASSA S.A, για την ανακατασκευή των χώρων της νότιας κερκίδας του γηπέδου »Σταύρος Παπαδόπουλος» κάνει πράξη όλα αυτά για τα οποία έχει δεσμευτεί απέναντι στον φίλαθλο κόσμο της Καλαμάτας και προχωράει στην υλοποίησή τους. Πιστοί στο μότο »μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις» καταγράφουμε την εικόνα των γηπεδικών εγκαταστάσεων πριν τις παρεμβάσεις και θα γίνει ακριβώς η ίδια εικονική αποτύπωση στα τέλη Αυγούστου που θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες

Αίθουσα μασάζ
Αποθήκη ιματισμού
Αποδυτήρια γηπεδούχου ομάδας
Μπάνια γηπεδούχου ομάδας
Τουαλέτες γηπεδούχου ομάδας
Είσοδος καταπακτής που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο
Εσωτερικό καταπακτής
Αποδυτήρια φιλοξενούμενης ομάδας
Μπάνια φιλοξενούμενης ομάδας
Τουαλέτες φιλοξενούμενης ομάδας
Αποδυτήρια διαιτητών
Αίθουσα υπαλλήλων γραμματείας ομάδας
Γραφείο προέδρου

Μετά το πρώτο στάδιο παρεμβάσεων

Αίθουσα μασάζ
Αίθουσα μασάζ
Αποδυτήρια φιλοξενούμενης ομάδας
Αποθήκη ιματισμού
Μπάνια γηπεδούχου ομάδας
Μπάνια φιλοξενούμενης ομάδας
Άχρηστες κάσες από πόρτες
Διάδρομος αποδυτηρίων
ΜΕΤΑ ;

Το μετά αντιλαμβάνεστε ότι αποτελεί έκπληξη…. για ένα πράγμα όμως να είστε σίγουροι, αυτό που θα δούμε μέσα σε ενάμιση μήνα θα εναρμονίζεται πλήρως με το brand name της »Μαύρης Θύελλας».