Δήμος Ανατολικής Μάνης: Δεύτερη θέση στο ποδόσφαιρο στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες της Ρωσίας!

Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης συμμετείχε σε διεθνές παιδικό αθλητικό τουρνουά το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη UFA της Ρωσίας, με ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Οι μικροί μας αθλητές μας έκανα περήφανους καθώς στο ποδόσφαιρο, οι μικροί μας ποδοσφαιριστές κατέκτησαν τη δεύτερη θέση χάνοντας την πρωτιά στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ στο μπάσκετ οι μικροί μας καλαθοσφαιριστές πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις έχοντας την “τύχη και την ατυχία” να αντιμετωπίσουν τους περσινούς και φετινούς πρωταθλητές αντίστοιχα, να παραγματοποιούν όμως μια νίκη και να εμφανίζονται άκρως ανταγωνιστικοί σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκαν.

Η νίκη έτσι κι αλλιώς δεν είναι αυτοσκοπός όσο η απόκτηση εμπειριών και η αγάπη για τον αθλητισμό. Εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε παράλληλα τους μικρούς μας αθλητές, τους προπονητές τους αλλά και τους συνοδούς τους για την τέλεια εκπροσώπηση της περιοχής μας και του αθλητισμού μας στο εξωτερικό.
#ΣΠΡΩΧΝΟΥΜΕ_ΤΑ_ΠΑΙΔΙΑ_ΜΑΣ_ΣΤΟΝ_ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ#Ο_ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ_ΕΙΝΑΙ_ΥΓΕΙΑ

Η αποστολή του Δήμου Ανατολικής Μάνης αναχωρεί σήμερα από την Ελλάδα με σκοπό να εκπροσωπήσει την Μάνη μας για πρώτη φορά στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες.

Την αποστολή αποτελούν αθλητές/μαθητές Γυμνασίου, οι προπονητές Χαρίλης Τζαννετάκος, Γιώργος Μαστοράκος και Γιάννης Μαχαίρας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Καπασούρης – Σεψάκος, ως εκπρόσωπος του Δήμου Ανατολικής Μάνης και οι γονείς κ.κ. Γιώργος Νεοφώτιστος και Γιώργος Καπασούρης.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο κ. Σωτήρης Πουλικόγιαννης.