Καλαμάτα: Η ημερομηνία της «πρώτης», Πήλιο και Τζόκιτς.

0
331

Η μετάθεση λίγων ημερών (η αρχική ημερομηνία ήταν για τις 22/7) κρίθηκε αναγκαία από τους μελανόλευκους προκειμένου το ρόστερ να έχει λάβει -κατά το δυνατόν- την τελική του μορφή και η ομάδα να ξεκινήσει τη δουλειά για τη νέα σεζόν.

Μετά τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθούν οι μελανόλευκοι, ο Βασίλης Βούζας και οι συνεργάτες του θα γυμνάσουν τους ποδοσφαιριστές τους για λίγες μέρες στην Καλαμάτα και στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για το Πήλιο όπου θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στα Χάνια περιμένει την Καλαμάτα ένα άριστο από κάθε άποψη προπονητικό κέντρο. Έχει δύο γήπεδα ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα, όπως επίσης και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, αίθουσα μασάζ και σάουνα. Ωστόσο, το μεγάλο… ατού του, είναι η πισίνα κρυοθεραπείας, όπου βοηθάει στην αποκατάσταση των αθλητών, μετά την προπόνηση.

Στο μεταγραφικό τομέα οι επαφές συνεχίζονται και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρχουν ανακοινώσεις.

Όπως έχει αποκαλύψει το «sport365» η Καλαμάτα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σέρβοκεντρικό μέσο Μίλος Τζόκιτς ενώ κινείται και για μια σπουδαία μεταγραφή μεσοεπιθετικού. Παράλληλα συνεχίζονται και οι συνομιλίες για ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές του περυσινού ρόστερ.

ΠΗΓΗ: sport365.gr