Παναργειακός: Παρελθόν εννέα ποδοσφαιριστές, συζητήσεις με επτά, συμφωνία με τέσσερις..

Η ανακοίνωση του Παναργειακού:

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός με άκρα μυστικότητα για το χτίσιμο του ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Ο προπονητής μας Γιώργος Κούτσης και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Διαμαντής βρίσκονται σε καθημερινή επαφή για την στελέχωση του φετινού ρόστερ.

Οριστικά παρελθόν αποτελούν οι Καλύβας , Συρεγγέλας , Φαρμάκης , Τσιμικλής ,Μενδρινός, Παπασπύρος , Μαρουκάκης,Μπούτας, Παναγιώτου τους οποίους ο  Παναργειακός τους ευχαριστεί και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Ο Νώτης και ο Ροκάι έχουν ζητήσει να αποχωρήσουν για προσωπικούς λόγους, ενώ συζητήσεις υπάρχουν με τους Μπουντόπουλο,Παπαϊωάνου , Καρούτη, Κυριακόπουλο , Καδά , Μπριλάκη, Μουσταφά, για την ανανέωση ή όχι της συνεργασίας. Έχουν συμφωνήσει οι Μαρίνης και Παιδάκης να συνεχίσουν.

Μεγάλη προσοχή απ τον Γιώργο Κούτση και τον Γιώργο Διαμαντή έχει δοθεί  στην απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών που είναι απαραίτητοι για το φετινό ρόστερ. Υπάρχει ήδη συμφωνία με τους Λέρμα (Ένωση Λέρνας) και Γκρίτζαλη (Ατρόμητο Παναριτίου) και δεδομένη είναι η επιστροφή όλων των νεαρών που πέρυσι δόθηκαν δανεικοί σε ομάδες της περιοχής. Πρόταση συνεργασίας έγινε τις προηγούμενες ημέρες στον Αργείτη ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παναγόπουλο, που ζήτησε μια εβδομάδα προθεσμία για να το σκεφτεί, αλλά δεν απάντησε ποτέ, οπότε ο Παναργειακός δεν ενδιαφέρεται άλλο. Έχουν ήδη συμφωνήσει με την ομάδα μας  ένας επιθετικός χαφ, ένας ακραίος , ένας τερματοφύλακας με τις επίσημες ανακοινώσεις να γίνονται τις επόμενες