Επιστολή Καρρά προς τον Πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Vitor Melo Pereira για Παλαμίδα

Η επιστολή του Προέδρου της ΕΠΣ Λακωνίας, Τάκη Καρρά προς τον Πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ Vitor Melo Pereira για τον ορισμό του Γεώργιου Παλαμίδα.

κ. Πρόεδρε,

Με έκπληξη διαβάσα τον υποβιβασμό του διαιτητή της Ένωσης μας Παλαμίδα Κωνσταντίνου από βοηθός της Α’ κατηγορίας (s.l.)στην Β’ κατηγορία και εύλογα γεννιούνται ερωτήματα, διότι η γενική εικόνα του  τρία έτη στην s.l. και ειδικά η περσινή χρονιά του,  ήταν πολύ καλή.
Ίσως , η κριτική μου στην πρόσφατη Γ.Σ. της Ομοσπονδίας να σας επηρέασαν στην τελική σας απόφαση.
Σας στέλνω σχόλιο ιστοσελίδας  που δεν έχω καμία επικοινωνία μαζί της,τι γράφει για το διαιτητή μας.
κ. Πρόεδρε,
Κάποιοι που είμαστε παρών,εθελοντές,άμισθοι εδώ και χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην πατρίδα μας και στο τόπο μας και θέλουμε να βοηθήσουμε  ουσιαστικά και την ελληνική διαιτησία να βρει αργά η γρήγορα το δρόμο της.
Στο χρόνο που θα είστε ακόμα  στη χώρα μας σταθείτε δίπλα στους Έλληνες διαιτητές και δώστε τους την δύναμη και την αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να σταθούν σε όλα τα γήπεδα , ανεξάρτητα ποιες ομάδες παίζουν, τι γράφουν τα ΜΜΕ,τι λέει ο Υπουργός ,μόνο έτσι θα έχετε πετύχει για το σκοπό που ήρθατε στην Ομοσπονδία μας.
Προσωπική μου άποψη, η παρουσία διαιτητών από άλλες χώρες  εάν συνεχιστεί θα πρέπει να σκεφτούμε στην επόμενη Γ.Σ. να καταργηθεί η κατηγορία διαιτητών- βοηθών s.l. διότι οι ελληνες διαιτητές εκ των πραγμάτων δεν έχουν ρόλο και ουσία σε αυτή.
Εύχομαι, η χρονιά που έρχεται να είναι καλύτερη από την προηγούμενη για τη διαιτησία και να κρατήσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μου ,ως συνεργάτη.
Με Αθλητικούς χαιρετισμούς
Παναγιώτης Καρράς
Πρόεδρος ΕΠΣ Λακωνίας