Καλαμάτα: Ανακοίνωσε Στεργίδη. Τα νέα γραφεία

0
257

Η διοίκηση του Π.Σ. ‘’ Η  ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘’ ενημερώνει ότι από τις αρχές Αυγούστου θα λειτουργούν τα νέα μας γραφεία στο κέντρο επί της οδού Φραντζή στο κάτω μέρος της κεντρικής πλατείας.
Μετά από πολλά χρόνια η Μαύρη Θύελλα αποκτά και πάλι την θέση της στον ιστό της πόλης, θέλοντας να ξαναδημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης και εκτίμησης με τους πολίτες της Καλαμάτας.Την δημιουργία του disign και την ολοκλήρωση του έργου έχει αναλάβει ο συμπατριώτη μας διακοσμητής Βαγγέλης Σαραντόπουλος με την ομάδα του και το αποτέλεσμα όπως φαίνεται είναι εντυπωσιακό.

Στα γραφεία προβλέπεται να στεγαστούν μελλοντικά ίσως και πολύ σύντομα ο ερασιτέχνης και τα τμήματα ακαδημιών έτσι ώστε όλος ο οργανισμός να έχει τον ίδιο χώρο στέγασης. Με την κίνηση αυτή το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα είναι να μπορέσει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας να αποκτήσει άμεση πρόσβαση επικοινωνίας με την ίδια την ομάδα.

Πάντα λοιπόν προς την κατεύθυνση αυτή  και τα οικονομικά πλαίσια που επιτάσσουν οι ημέρες που βιώνει η κοινωνία μας, λόγω της οικονομικής κρίσης, παρουσιάζουμε την εικόνα των νέων μας γραφείων τα οποία πιστεύουμε ότι αντιπροσωπεύουν το brand name που φέρει η ομάδα μας.

Υ.Σ. Το κόστος δεν το υπολόγισε ποτέ η νέα διοίκηση και το απέδειξε θέτοντας σαν πρώτη προτεραιότητα πάντα τα έργα υποδομής και όχι ότι γινόταν μέχρι τώρα….
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Συμφωνία με Στεργίδη

Ο Π.Σ. » Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ » ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Λυμπέρη Στεργίδη ο οποίος την νέα χρονιά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του αγωνιζόμενος με τα χρώματα της ομάδας μας.

Γεννήθηκε στις 11/02/1987 στην Θεσσαλονίκη έχει ύψος 1.87 m και αγωνίζεται σαν δεξί ή αριστερό εξτρέμ. Τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του είναι η εκρηκτικότητα,η ταχύτητα,η δυνατότητα να πατάει περιοχή έχοντας μεγάλη ευελιξία στην ντρίπλα ιδίως στο ένας εναντίον ενός και η ευχέρεια να αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Θερμαϊκό Θέρμης το 2007 εκεί αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Στην συνέχεια μετακόμισε στην Πάτρα και την Παναχαϊκή από το 2009 – 2011. Επόμενη γεωγραφική μετακόμιση ο Βόλος και η τοπική Νίκη για έναν χρόνο 2011 – 2012 ενώ η καριέρα του συνεχίζεται στην Αναγέννηση Γιαννιτσών το 2012 – 2013.

Επόμενος σταθμός το νησί των Φαιάκων και η Κέρκυρα μένει το πρώτο εξάμηνο του 2013 και τον Δεκέμβριο μετακομίζει και πάλι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών για να κλήσει την αγωνιστική σαιζόν. Ερχόμενη στάση για τις δύο επόμενες χρονιές 2014 -2016 και πάλι η Παναχαϊκή. Ξεκίνημα την περίοδο 2016 -2017 στον Απόλλων Σμύρνης και στο δέυτερο μισό της περιόδου επιστροφή και πάλι στην Αχαΐα για την Παναχαϊκή την φανέλα της οποίας φοράει και το 2017 -2018.

Η χρονιά 2018 – 2019 ανοίγει την πόρτα της Κύπρου και η ¨ΑΣΙΛ Λύσης¨ ομάδα δεύτερης κατηγορίας αποτελεί τον επόμενο σταθμό του. Το τέλος της χρονιάς τον βρίσκει στον Ναυπακτιακό Αστέρα τελευταία ομάδα πριν την Μαύρη Θύελλα. Καλωσορίζουμε τον Λυμπέρη Στεργίδη και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.