Σπαρτιατικός: Ανακοίνωσε τρεις μεταγραφές

0
377

ΣΤΑΘΑΚΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΣ, ΚΑΛΛΙΑΝΗΣ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ

Ο Σπαρτιατικός ΓΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους αθλητές Γιάννη Σταθάκο (2.01 μ – C), Γιάννη Αναγνωστάκο (1.95 – PF, C) και Ντίνο Καλλιάνη (1.93 – PF).
Ο Γιάννης Σταθάκος τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία στο Κάστρο Μονεμβασίας ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί και στον ΑΓΟΝ Γυθείου. Το όνομά του όμως έχει ταυτιστεί με τον Σπαρτιατικό με τον οποίο έχει αγωνιστεί σε 3 τελικούς ανόδου της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα το 2014-15 αγωνιζόμενος την επόμενη χρονιά 2015-16 στην Γ΄Εθνική με πολύ καλά στατιστικά.
Ομοίως, ο Γιάννης Αναγνωστάκος επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στον Σπαρτιατικό. Με το Σπαρτιατικό αγωνίστηκε την περίοδο 2015-16 στην Γ΄Εθνική ενώ συμμετείχε και σε αγώνες τελικής φάσης με τα χρώματα του συλλόγου στην Α΄ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Έχει επίσης αγωνιστεί πέρσι στο Κάστρο Μονεμβασιάς και παλαιότερα στον ΑΓΟΝ Γυθείου.
Ο Ντίνος Καλλιάνης επιστρέφει στο χώρο του μπάσκετ μετά από απουσία κάποιων ετών λόγω τραυματισμών. Είναι ένας σύγχρονος PF με καλό σουτ από μέση απόσταση και στοιχεία ομαδικότητας στο παιχνίδι του. Ανατράφηκε αθλητικά στις Ακαδημίες της ΑΕ Σπάρτης στην οποία αγωνίστηκε επί σειρά ετών με επιτυχία στην Α και στη Β΄κατηγορία ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Για την παραχώρηση του αθλητή ευχαριστούμε την ομάδα της SPARTA BC.
Τους παραπάνω αθλητές τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά….