Καλαμάτα: Το ρόστερ, η «πρώτη» και Πρασσάς.

Το ρόστερ μέχρι στιγμής στην ομάδα της Καλαμάτας αποτελείται από 22 παίκτες που έδωσαν στην «πρώτη» το παρών ενώ σίγουρα θα αυξηθεί καθώς αναμένεται τις επόμενες μέρες να γίνουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις αλλά και ανανεώσεις ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ όπως ενημέρωσε ο προπονητής Βασίλης Βούζας.

Αναλυτικά λοιπόν οι παίκτες που έδωσαν σήμερα το παρόν είναι οι εξής:

Δημήτρης Τσιγάρος, Μιχάλης Ζαχαρόπουλος, Δημήτρης Κασσωτάκης, Γρηγόρης Μάκος, Βαγγέλης Λαθύρης, Δήμος Στάθης, Θανάσης Πάντος, Γιάννης Τσιβελεκίδης Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης, Κώστας Τάμπας, Γιάννης Γαλούπης, Μίλος Τζόκιτς, Ορέστης Αντεμάι, Λυμπέρης Στεργίδης, Βαγγέλης Αλεξόπουλος Elvis Γκελκέρια, Stefan Vukmirovic, Παναγιώτης Οικονομέας, Κωνσταντίνος Ψυχογιάννης, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, Παναγιώτης Σαούτης, Τρύφων Καζβιρόπουλος.

ΠΗΓΗ: taklin

Η πρώτη προπόνηση

Με τους περισσότερους παίκτες, με όλο το τεχνικό επιτελείο σε πλήρη παράταξη,με την διοίκηση παρούσα και με το αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της τον κόσμο δίπλα της ξεκίνησε η αγωνιστική σαιζόν για την Μαύρη Θύελλα στο γήπεδο ‘’Σταύρος Παπαδόπουλος’’ με πολλά όνειρα για την επίτευξη των υψηλών στόχων που έχουν τεθεί.

1) Η διοίκηση δια στόματος του αντιπροέδρου της Χρήστου Παπαδημητρίου σε μια σύντομη ομιλία προς τους παίκτες στα αποδυτήρια πριν βγουν για την πρώτη προπόνηση της σαιζόν καλοσώρισε τους ποδοσφαιριστές και ζήτησε συγνώμη για την χρησιμοποίηση των αποδητυρίων και γενικότερα των χώρων του γηπέδου που δεν αρμόζουν για μια ομάδα όπως η δική μας. Να γνωρίζετε ότι καταβάλεται κάθε δυνατή προσπάθεια προς πάσα κατεύθυνση για να βελτιώσουμε τα πάντα και να κάνουμε ευκολότερο το έργο σας έτσι ώστε να αισθάνεστε ότι αγωνίζεστε σε έναν μεγάλο σύλλογο με σπουδαίο ποδοσφαιρικό αποτύπωμα στον χάρτη της χώρας.

2) Η Καλαμάτα ανήκει στον πρόεδρο Κο Γιώργο Πρασσά και την ομάδα των συναιτέρων του που τρέχουμε για οτιδήποτε χρειαστεί. Σκιές και παραφιλολογίες που ενδεχομένως να ακουστούν για πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από την γκουίντα είναι πλήρως ανυπόστατες μας αφήνουν παντελώς αδιάφορους και διαρρέονται έκ του πονηρού. Κοιτάζουμε όλοι μπροστά και στοχεύουμε στην επίτευξη του πολυπόθητου αποτελέσματος.

3) Όλοι αυτοί που απαρτίζουν τον οργανισμό προπονητές -παίκτες – υπαλληλικό προσωπικό θα συμπεριφέρεσται αυστηρά σε επαγγελματικά πλαίσια σεβόμενοι πάντα το όνομα της ομάδας που εκπροσωπείτε Παρότι δεν με εκφράζει η λέξη ‘’απαγορεύεται’’ είμαι αναγκασμένος στην παρούσα φάση να την χρησιμοποιήσω και αυτό γιατί θέλω να ξέρετε ότι δεν θα ανεχτούμε σαν διοίκηση οποιαδήποτε εμπλοκή οποιουδήποτε μέλους της ομάδας μας με παράνομο τζόγο που έχει σκοπό τον πλουτισμό. Αν πέσει στην αντίληψή μας τέτοια συμπεριφορά η αποχώρηση θα είναι άμεση.

Και ένα τελευταίο η ιεραρχία στις τάξεις της ομάδας θα τηρείται απαρέγκλιτα με την εξής σειρά ο παίκτης για οτιδήποτε χρειάζεται θα απευθύνεται στον προπονητή του αυτός στον εκτελεστικό διευθυντή και από εκεί στον πρόεδρο. Η μοναδική περίπτωση να σπάσει αυτή η αλυσίδα είναι ένα πολύ σοβαρό και απόρρητο προσωπικό πρόβλημα που θα πρέπει να μάθει μόνο ο πρόεδρος. Έτσι τελείωσε αυτή η πρώτη επικοινωνία και επαληθεύτηκε το ρητό, του οποίου θιασώτης φένεται να είναι τούτη εδώ η διοίκηση, ‘’οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους’’ για να εξασφαλιστεί μελλοντικά η εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου.

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες εκατό και πλέον πιστοί της φίλοι βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του Μεσσηνιακού και παρακολούθησαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα καθώς και αυτούς που παρέμειναν να κάνουν μια επίδειξη του τι μπορεί να περιμένουμε από την ομάδα μας φέτος. Παίκτες από το πάνω ράφι που σίγουρα θα κάνουν την διαφορά, παίκτες νεαροί και ελπιδοφόροι που έχουν σαν στόχο την καθιέρωση και ένα τεχνικό τιμ να καθοδηγεί υποδειγματικά και με πλάνο την όλη διαδικασία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι όλα ξεκινούν υποδειγματικά για την χρονιά που θα ακολουθήσει.

Συνυπολογίζοντας τα έργα υποδομής, την επαγγελματική προετοιμασία στο Πήλιο που ανεξαρτήτου κόστους η διοίκηση παρέχει στην ομάδα, δείχνοντας ότι σέβεται το brand name που κουβαλά και γενικότερα η όλη φιλοσοφία που δείχνει να διέπει φέτος όλο το οικοδόμημα του Π.Σ. ‘’Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ’’ οι οιωνοί φένεται να είναι καλοί.

Ο κόουτς Βούζας δείχνει την αισιοδοξία και την σοβαρότητα που πρέπει να διέπει έναν προπονητή που είναι σίγουρος για τους παίκτες του οι οποίοι ερίστω εν παρόδω έχουν φτάσει τον αριθμό 21 και απομένουν οι τελευταίες πινελιές που θα είναι και καθοριστικές για την ολοκλήρωση του φετινού ρόστερ. Ο Γρηγόρης Μάκος ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας μεταφέρει τις πρώτες του εντυπώσεις και οριοθετεί τους στόχους για την αγωνιστική σαιζόν

Συνέντευξη Πρασσά

Την Τετάρτη 31/7/2019 ο πρόεδρος του Π.Σ. “Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ” Κος Γιώργος Πρασσάς θα παραθέσει συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Horizon Blou. Η ώρα προσέλευσης για την έναρξη της συνέντευξης θα είναι 20:00 μ.μ. και η είσοδος των δημοσιογράφων θα επιτρέπεται μετά από σχετική διαπίστευση την οποία θα έχουν αποκτήσει με την δήλωση συμμετοχής τους στην συγκεκριμένη εκδήλωση.