Ναύπλιο 2017: Το ΔΣ, τεχνικό επιτελείο και μεταγραφικές κινήσεις

0
225

To isports.gr συγκέντρωσε σε ένα άρθρο όλες τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα το Ναύπλιο 2017 το οποίο θα τεθεί αντίπαλος των ομάδων της Λακωνίας στη Γ’ Εθνική.

Το διοικητικό συμβούλιο

Μετά από τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης και τη ψηφοφορία των μελών, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ, όπως ακολούθως:
Πρόεδρος: Ταχτσίδης Ευάγγελος
Αντιπρόεδρος:Λαπαθιώτης Γεώργιος
Γραμματέας: Γρηγορίου Κωνσταντίνα
Ταμίας: Μπακάλης Ευάγγελος
Έφορος Ποδοσφαιρικού τμήματος: Αντωνιάδης Χαράλαμπος
Γενικός Αρχηγός: Κώτσανης Δημήτριος
Μέλος: Ταχτσίδης Βασίλειος
Μέλος: Μερμίγκης Γεώργιος

Υπεύθυνος Εμπορικού Τμήματος και Marketing: Νταβέλης Ορέστης

Ο Πρόεδρος του ΔΣ, τόνισε πως ο στόχος της νέας χρονιάς είναι η δημιουργία μιας ομάδας αντάξιας παρουσίας στη Γ’ Εθνική, με όσο το δυνατόν περισσότερους παίχτες από την περιοχή μας. Το όραμα είναι η επιστροφή στον πρωταθλητισμό και η προβολή του Αργολικού ποδοσφαίρου σε υψηλές κατηγορίες και να εκπροσωπήσει επάξια το Ναυπλιακό ποδόσφαιρο.

Προπονητής ο Μαντζούνης

Το ΔΣ του “Ναύπλιο” καλωσόρισε σήμερα στη Γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου το νέο προπονητή της ομάδας, που θα ηγηθεί στο πρωτάθλημα της Γ´Εθνικής. Πρόκειται για τον έμπειρο Αλέξη Μαντζούνη, που προήλθε από την Ένωση Πελλάνας Καστορείου και Πανηλειακό στην περσινή αγωνιστική σεζόν 2018-2019. Ο Αλέξης αξιοποιώντας την χρόνια παρουσία του στη Γ´ Εθνική έχει στόχο μόνο το καλύτερο που θα προέλθει «από πολλή δουλειά και λάθη που θα μας κάνουν καλύτερους», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις. Πάμε γερά για μια επιτυχημένη χρονιά.
Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος Ευάγγελος Ταχτσίδης (αριστερά) και ο Αλέξης Μαντζούνης (δεξιά).

Προπονητής τερματοφυλάκων

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και επίσημα την έναρξη συνεργασίας με τον Βασίλη Λάσκαρη με το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων. Βασίλη καλωσόρισες στην οικογένεια του «Ναύπλιο 2017». Ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Ανανεώσεις

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους παίκτες της ομάδας μας: Boris Odwong, Αλέξανδρος Μακαρατζής, Τάσος Διαμαντής του Χρ., Τάσος Διαμαντής, Βαγγέλης Μπούκουρης και Κωνσταντίνος Σεβαστιανός. Τους ευχόμαστε υγεία και μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Καλή επιτυχία!

Μεταγραφές

Το Ναύπλιο 2017 καλωσορίζει στην οικογένειά του τον Σπύρο Καρρά! Ο Σπύρος πρόερχεται από τον Ο.Φ. Χολαργού. Καλή αρχή στην ομάδα μας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία προσωπική και αγωνιστική!

Το Ναύπλιο 2017 καλωσορίζει στην οικογένειά του τον Δημήτριο Καλλιμάνη! Ο Δημήτρης πρόερχεται από την Π.Ο. Ξυλοτύμπου 2006, ομάδα της Κύπρου. Καλή αρχή στην ομάδα μας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία προσωπική και αγωνιστική!

Το Ναύπλιο 2017 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού Παναγιώτη Καζάκο, που πρόερχεται από την ομάδα του Χολαργού. Παναγιώτη καλωσόρισες, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία τη νέα αγωνιστική χρονιά!

Το Ναύπλιο 2017 καλωσορίζει στην οικογένειά του τον Θοδωρή Παναγόπουλο! Ο Θοδωρής πρόερχεται από την ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Καλή αρχή στην ομάδα μας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία προσωπική και αγωνιστική!

Το Ναύπλιο 2017 καλωσορίζει στην οικογένειά του τον Αντώνη Τριανταφύλλου! Ο Αντώνης πρόερχεται από την Ένωση Λέρνας. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τη νέα αγωνιστική χρονία!

Το Ναύπλιο 2017 ανακοινώνει την απόκτηση του Άρη Βλάχου, τερματοφύλακα για τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Γεννήθηκε το 1994 στα Ιωάννινα. Πολύ νωρίς ξεκίνησε στην ακαδημία Ατρομήτου στην ίδια πόλη. Στα 14 δοκιμάστηκε από τον Ολυμπιακό, όπου και ξεκίνησε στην Ακαδημία της ομάδας. Υπέγραψε στα 17 επαγγελματικό συμβόλαιο μαζί τους και παρέμεινε μέχρι τα 20 του. Το 2013, μετακινήθηκε ως δανεικός στον Βατανιακό (Β´ εθνική). Το 2014-15 βρέθηκε στον ΑΛΙΜΟ, το 2015-16 αγωνίστηκε στον ΟΦΗ με τελευταία παρουσία του στην ομάδα ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ, ομάδα που κατέκτησε το κύπελλο Θεσπρωτίας.
Άρη καλωσόρισες στην οικογένεια του Ναύπλιο, κάθε επιτυχία προσωπικά και επαγγελματικά.

Το Ναύπλιο 2017 καλωσορίζει τον Χρήστο Κάπλατζη στην ομάδα προερχόμενο από την Ένωση Λέρνας. Η εμπειρία του στην Γ’ Εθνική επιδιώκουμε να αποδειχθεί πολύτιμη στην φετινή προσπάθεια μας. Χρήστο σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία αγωνιστικά και προσωπικά.

Λήξεις συναργασιών

Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τη λήξη της συνεργασίας μας με το Δημήτρη Νότη, προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας μας.
Τον ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή του στην επίτευξη του στόχου της ομάδας.
Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό, αθλητικό και προσωπικό επίπεδο!