“ΥΑΚΙΝΘΕΙΑ 2019” ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΜΑΛΑΚΗ (βίντεο)

????????????????????????????????????

Την Κυριακή 28 Ιουλίου στο ΣΠΑΝΤΙΔΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε να παρακολουθήσει για πρώτη φορά από κοντά τον αγαπημένο σεφ της ελληνικής τηλεόρασης Ηλία Μαμαλάκη.

Ο βραβευμένος μάγειρας ~ συγγραφέας και πλέον ιδιοκτήτης εστιατορίων, με πολλές συμμετοχές σε γαστρονομικές τηλεοπτικές εκπομπές και ραδιόφωνο στο ενεργητικό του τα τελευταία 20 χρόνια, παρουσίασαν την πρόσφατη συγγραφική τους δουλεία με τον τίτλο «ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» (Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ)μαζί με τον καλό του φίλο και συνεργάτη Καθηγητή Φυσιολογίας και Τοξικολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πρώην Σπαρταθλητή Dr. Δημήτρη Κουρέτα.

Όπου συζητήθηκαν θέματα για τα πολύτιμα μυστικά της υγείας μας, κρυμμένα μέσα στην Ελληνική κουζίνα και πολλά άλλα, πάντα με τον ιδιαίτερο, και γεμάτο με χιούμορ, τρόπο όπως τον είχαμε συνηθίσει στο μεγάλο κανάλι τουMEGA. Στο τέλος της ομιλίας το κοινό είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στην συζήτηση, κάνοντας διάφορες ερωτήσεις στους ομιλητές.

Η επόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 10 Αυγούστου με την μεγάλη συναυλία του Λουδοβίκου των Ανωγείων, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με την συμμετοχή των διάσημων αδελφών Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή στο τραγούδι. Επίσης θα γίνει και έκθεση ζωγραφικής στον προαύλιο χώρο του θεάτρου της ζωγράφου Αγγελικής Αντωνάκη.

Η είσοδος όπως πάντα ελεύθερη για το κοινό.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Φωτογραφίες & βίντεο: Νίκος Μπακής