Άρης Μιχελάκος, ένα πολυεργαλείο στη μεσαία γραμμή του Αστέρα Βλαχιώτη!

0
899

Ο Αστέρας Βλαχιώτη συνεχίζει τις κινήσεις του με την απόκτηση του Άρη Μιχελάκου.

Ο Μιχελάκος πέρυσι εντυπωσίασε με την φανέλα του Πανγυθεατικού κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Λακωνίας, έχει αγωνιστεί και στον Ευρώτα Έλους.

Η ανακοίνωση του Αστέρα:

Η διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Άρη Μιχελάκο!

Καλωσορίζουμε τον Άρη στον Αστέρα και του ευχόμαστε κάθε προσωπική και ομαδική επιτυχία.

Το isports.gr σας μεταφέρει την περιγραφή της επίσημης σελίδας του Πανγυθεατικού για την περυσινή πορεία του ποδοσφαιριστή με την ιστορική ομάδα του Γυθείου στη Α’ κατηγορία Λακωνίας, για όσους δεν τον γνωρίζουν.

Μιχελάκος Άρης-Μέσος
Απλά απολαυστικός. Πρώτη χρονιά με τα μπλε και ο νεαρός μέσος, μπορούμε να πούμε με απλά λόγια, ότι ”έβγαλε μάτια”. Παντού και πάντα παρών στον χώρο του κέντρου, αδυνατούμε να θυμηθούμε, πότε έχασε μονομαχία από αντίπαλο. Γρήγορος, μαχητικός και δυνατός, αποτέλεσε την εγγύηση στη θέση μπροστά από τα σέντερ μπακ. Οι κούρσες του, μια διαρκής απειλή για τις αντίπαλες άμυνες. Δεν έχασε παιχνίδι σε πρωτάθλημα(3 γκολ) και κύπελλο, αποτελώντας υψίστης σημασίας παράγοντα για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας. Εξαιρετικός χαρακτήρας, που τον χαρακτηρίζει η σοβαρότητα και ο ποδοσφαιρικός επαγγελματισμός.
Highlight της χρονιάς: Η σταθερά εξαιρετική του απόδοση από την αρχή έως το τέλος της χρονιάς.