Το isports.gr στην κορυφή της αθλητικής ενημέρωσης! Τα δέκα κορυφαία σε επισκεψιμότητα άρθρα του Ιουλίου!

0
282

Το isports.gr μόλις 16 ημέρες μετά την αλλαγή της εμφάνισης του – με συνεχείς βελτιώσεις να γίνονται καθημερινά – και ενημερώνοντας τους επισκέπτες με άμεσο, αντικειμενικό και ολοκληρωμένο τρόπο ξέφυγε σε νούμερα επισκεψιμότητας ακόμη και μέσα στο κατακαλόκαιρο όπου δεν υπάρχει ουσιαστικά αγωνιστική δράση!

Το περιεχόμενο και τα νούμερα επισκεψιμότητας το καθιερώνουν στην υψηλότερη θέση της αθλητικής ενημέρωσης στη Λακωνία και στις υψηλότερες σε όλη την Πελοπόννησο!

Με άρθρα να αναρτώνται σε ρυθμό που δεν μπορούν να ακολουθήσουν ούτε οι επισκέπτες και με την ενημέρωση να συνεχίζεται μέχρι τα ξημερώματα!

Εξάλλου η ενημέρωση δεν έχει ωράριο, όταν μια μεταγραφή ολοκληρώνεται ή ένας αγώνας τελειώνει, πρέπει να αναρτηθεί άμεσα η είδηση.

Ενδεικτικά αναφέρουμε, με τυχαία σειρά, τα κορυφαία άρθρα TOP 10 από τις 14 Ιουλίου που άλλαξε η εμφάνιση του site μέχρι και σήμερα 1η Αυγούστου.

Τα 10 άρθρα με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα (η σειρά που αναφέρονται τα άρθρα είναι τυχαία)

Τίτλος άρθρου: Άρης Σκάλας: Έναρξη κινήσεων με 14 ανανεώσεις!, αναρτήθηκε στις 22 Ιουλίου και ώρα ανάρτησης 14:05.

Τίτλος άρθρου: Μεταγραφική βόμβα για τον Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης, αναρτήθηκε στις 30 Ιουλίου με ώρα ανάρτησης στις 23:38 !!!

Τίτλος άρθρου: Αναφορά Κούγια σε «φρούτα» που έδρασαν ανεξέλεγκτα και ατιμώρητα στη Σπάρτη, αναρτήθηκε στις 26 Ιοουλίου στις 18:07.

Τίτλος άρθρου: Αμυκλιακός: Μια μεταγραφή και τα τέσσερα πρώτα βασικά στελέχη που ανανέωσαν. Ευχαριστήριο σε Α.Ε. Βούναινα., αναρτήθηκε στις 18 Ιουλίου στις 16:07.

Τίτλος άρθρου: Αστέρας Βλαχιώτη: «Πάτησαν» Ελλάδα οι Πολωνοί. Νέες ανακοινώσεις μεταγραφικών κινήσεων, αναρτήθηκε στις 28 Ιουλίου, 10:23.

Τίτλος άρθρου: Αστέρας Βλαχιώτη: Ανακοίνωσε Τρακάκη! Δήλωση, αναρτήθηκε στις 18 Ιουλίου στις 22:21.

Τίτλος άρθρου: Σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός, αθλητικός κόσμος της Σπάρτης αγκαλιάζει την αλλαγή ονομασίας της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου!, αναρτήθηκε στις 13 Ιουλίου στις 23:35 το βράδυ!

Τίτλος άρθρου: Έναρξη συνεργασίας της Ένωσης με τον Μίκι Τσίρκοβιτς, αναρτήθηκε στις 28 Ιουλίου στις 20:03.

Τίτλος άρθρου: Τα πέντε συμπεράσματα της συνέντευξης Σκαφιδά. Κατανόησε σε ένα λεπτό την προσπάθεια που ξεκινά., αναρτήθηκε στις 15 Ιουλίου στις 15:15.

Τίτλος άρθρου: Εννέα ανανεώσεις για την Ένωση!, αναρτήθηκε στις 28 Ιουλίου στις 20:37.

Σημείωση: H ημερομηνία και η ώρα ανάρτησης του κάθε άρθρου έχει σημαντικό αντίκτυπο στα νούμερα επισκεψιμότητας.

Για να βγει η σωστή κατάταξη θα πρέπει το κάθε άρθρο να να εξεταστεί για κάποιο σταθερό χρονικό διάστημα, για παράδειγμα 10 ημέρες. Συνεπώς το άρθρο που αναρτήθηκε στις 30 Ιουλίου θα πρέπει να υπολογιστούν οι επισκέψεις του μέχρι τις 9 Αυγούστου και το άρθρο που έχει αναρτηθεί στις 20 Ιουλίου να υπολογιστούν μέχρι τις 29 Ιουλίου.

Σας ευχαριστούμε για την αποδοχή σας και υποσχόμαστε ότι το isports.gr συνεχώς θα βελτιώνεται!

Τσαρούχας Ανδρέας