Τρίτος πολυνίκης σύλλογος για το 2018 ο Α.Σ.Ο.Γυθείου! Δεύτερος ο Ανδρεάκος πανελλήνιο κύπελλο! Τρίτος στους εφήβους ο Κοντζαμάνης!

Δεύτερος στο πανελλήνιο κύπελλο ο Ανδρεάκος!
Τρίτος στους εφήβους ο Κοντζαμάνης!
Τρίτος πολυνίκης σύλλογος για το 2018 ο Α.Σ.Ο.Γυθείου !!

Μια ακόμη επιτυχή παρουσία είχε ο Α.Σ.Ο.Γυθείου στο Πανελλήνιο κύπελλο TRAP, που πραγματοποιήθηκε 27 και 28 Ιουλίου στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας, καθώς οι αθλητές μας είχαν αρκετές και σημαντικές επιτυχίες.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες

Αναλυτικά.

Ο Ανδρεάκος Παναγιώτης με 108/125 δίσκους τερμάτισε 1ος στη Β’ κατηγορία και 6ος στην γενική κατάταξη του Αγώνα. Εκεί λόγω ισοβαθμίας με έναν ακόμη αθλητή μπήκε στη διαδικασία του shoot off από την οποία βγήκε νικητής και έτσι έλαβε μέρος στην διαδικασία του baraz με τους 6 καλύτερους σκοπευτές του αγώνα. Σε αυτή λοιπόν την διαδικασία, ο σκοπευτής μας, με ένα εξαιρετικό 40/50 βγήκε 2ος αφήνοντας πίσω του διακεκριμένους αθλητές, πράγμα το οποίο δίνει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στο επίτευγμά του!

Ο Κοντζαμάνης Ιωάννης με 100/125 δίσκους τερμάτισε 1ος στην κανονική διάρκεια του αγώνα και έπειτα από την διαδικασία του baraz τερμάτισε 3ος, αποδεικνύοντας την σταθερότητα του σαν σκοπευτής! Επίσης του δόθηκε μετάλλιο για την προηγούμενη σκοπευτική χρονιά όπου είχε βγεί πρώτος στο Πανελλήνιο κύπελλο στην κατηγορία των εφήβων!

Ο Αδριανός Παναγιώτης με 81/125 δίσκους βγήκε 4ος στην κανονική διάρκεια του αγώνα στην κατηγορία των εφήβων και 4ος στην διαδικασία του baraz!

Ο Δριβάκος Κωνσταντίνος με 54/125 δίσκους βγήκε 6ος στην κανονική διάρκεια του αγώνα στην κατηγορία των εφήβων και 6ος στην διαδικασία του baraz!

Ο Τζινάκος Ανάργυρος με 106/125 δίσκους δεν κατάφερε να μπεί στη διαδικασία του baraz, μη βρισκόμενος σε αποδοτική μέρα. Βραβεύτηκε όμως για την περσινή του επιτυχία όπου βγήκε 1ος κυπελλούχος Τραπ στην Α1′ κατηγορία Ανδρών 2018!!

Ο Καρβούνης Λεωνίδας, ο Κατσιβέλης Πέτρος και ο Καρβούνης Στυλιανός με 88/125, 98/125 και 90/125 αντίστοιχα δεν κατάφεραν κάτι αξιόλογο όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, συνεισέφεραν όμως στο ομαδικό κλίμα της αποστολής μας.

Τέλος, ο σύλλογος μας βραβεύτηκε για ακόμη μια χρονιά ως 3ος πολυνίκης σύλλογος με 70,5 βαθμούς, αυτή τη φορά για την αγωνιστική περίοδο του 2018.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας διότι έχουν καταφέρει και πρωταγωνιστούν για αρκετό καιρό σε ένα τόσο απαιτητικό και πολυέξοδο άθλημα..!!